Tinerii care au murit în accidentul din Balş. Unul dintre ei nu avea voie să părăsească oraşul de domiciliu

Tinerii care au murit în accidentul din Balş. Unul dintre ei nu avea voie să părăsească oraşul de domiciliu © Facebook - arhivă

În noaptea de joi spre vineri, patru prieteni şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de un TIR, iar apoi, strivită de un parapet de beton. Victimele au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani!

Roberto, în vârstă de 24 de ani, Claudia, de 20 de ani, Valentin, 30 de ani şi Tiberius, de 22 de ani, au murit în noaptea de joi spre vineri, în urma accidentului cumplit ce a avut loc la ieşire din oraşul Balş spre Craiova. 

Şoferul autoturismului a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe contrasens. În câteva secunde, maşina în care se aflau cei patru prieteni a fost spulberată de un TIR şi strivită de un parapet de beton. 

Bărbatul care se afla la volanul TIR-ului a sunat de urgenţă la numărul 112. La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, dar nimeni nu a mai putut face ceva pentru ei. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul mortal.

Una dintre victime nu avea voie să părăsească oraşul de domiciliu

Unul dintre tinerii care au murit în accident se afla sub control judiciar, deci nu avea voie să părăsească oraşul de domiciliu - Slatina. Cu toate acestea, tânărul a plecat cu prietenii la Craiova. El a fost cercetat în ultimii ani şi condamnat pentru trafic şi consum de droguri, conform gds.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro