Ei sunt tinerii care n-au avut nicio şansă, în teribilul accident din Bârlad! Unul dintre ei se pregătea de nuntă

Ei sunt tinerii care n-au avut nicio şansă, în teribilul accident din Bârlad! Se întreceau cu altă maşină?

Sâmbătă seara, pe Drumul European 581, în localitatea Bădeana din judeţul Vaslui, a avut loc un teribil accident rutier, în care cinci persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au fost rănite, din cauza unui şofer teribilist, pus pe efectuat manevre periculoase.

Cinci tineri din judeţul Galaţi se întorceau de la o discotecă şi se îndreptau spre o alta. Mai mult, potrivit unor informaţii neoficiale, aceştia s-ar fi întrecut cu o altă maşină, în care se mai afla un alt grup de prieteni. Păreau grăbiţi!

O manevră greşită, o estimare eronată şi timpul a stat în loc pentru patru din cei cinci tineri. Maşina lor a lovit frontal o maşină din sens opus care circula regulamentar. În ea se aflau patru persoane din Iaşi, care se întorceau dintr-o vacanţă din Grecia. Ambii şoferi au decedat pe loc. O a treia maşină a fost prinsă în carambol, însă cele două persoane au suferit doar răni minore.

Cine se afla în "maşina groazei"?

Şoferul, Bogdan Topriceanu de 31 de ani, din localitate Gohor, judeţul Galaţi, era logodit şi avea un copil de nouă ani. Îşi programase nunta în luna august a acestui an. În maşină mai erau Iulian Tofan (26 ani) din comuna Gohor, Maria Penghiş (17 ani) din comuna Priponeşti, elevă la Liceul Pedagogic din Bârlad, Gabriela Huzună (19 ani) din comuna Priponeşti şi sora acesteia din urmă, Mădălina, o adolescentă de 15 ani care tocmai susţinuse Evaluarea Naţională şi se pregătea de admiterea la liceu. Mădălina este singura din maşină care a scăpat cu viaţă, însă starea ei este, în continuare, critică.

A murit fără vină!

Cel de-al doilea autoturism, care circula regulamentar, era condus de un tânăr de 34 de ani din Iaşi, pe nume Cătălin Spătaru. Alături de el se mai aflau partenera sa de viaţă, Raluca Moişeanu, 34 de ani, și fiica sa, în vârstă de 15 ani, plus un alt cuplu de prieteni: Elena Hîncu, 33 de ani, şi Adrian Bondar, 34 de ani. Cei patru adulţi lucrau în industria IT, la Iaşi. Mai aveau doar 60 de kilometri până acasă. Fără nicio vină, şoferul părăseşte lumea celor vii. Nu a avut nicio şansă la impact!

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro