Ținute masculine cu stil pentru iarna aceasta

Ținute masculine cu stil pentru iarna aceasta

Se apropie vertiginos sezonul nămeților și al cojoacelor groase. Dar, în același timp, este și sezonul ținutelor stilate. Pentru că mai multe piese înseamnă mai multă libertate. Dacă vara, tricourile și pantalonii scurți sunt singurele piese din garderobă, perioada geroasă vine cu straturi multiple și idei multiple de combinații. Pentru partea financiară, există carduri de cumpărături. Iar pentru ponturi vestimentare, există rândurile de mai jos. 

Pielea îți apără pielea

Pe catwalk-urile marilor creatori de modă de anul ăsta, am putut observa un laitmotiv din vremuri parcă străvechi. Să fie oare întoarcerea Terminatorului? Sau o fi Ozzy Osbourne iar în topuri? Poate că nemuritorul a început să învie și trenduri. Pentru că se poartă din nou pardesiul din piele grea. Alături de niște ghete negre și solide, care se mișcă pe ritmuri de heavy metal, acest accesoriu te va scoate sigur în evidență. Și îți va ascunde suficient de bine propria piele, încât să nu simți altceva în afară de greutatea de pe umeri. 

Fular cât o noapte de iarnă

Adică lung. Cât mai lung. Să-ți acopere fiecare centimetru pătrat de gât și, eventual, o bună parte din față. Ba chiar, ai putea să te învelești în el, atât de lung să fie. Sigur, ce prezintă casele de modă sunt variante oarecum exagerate, care necesită curaj și încredere în sine pentru a fi smulse de pe podium și purtate în viața reală. Dar cine a zis că tu nu ești curajos și încrezător? Și, ca să o dovedești, alege și un model cât mai colorat. În dungi, carouri sau alte modele clasice.

Venim în denim

Am zis deja că lumea modei se întoarce la eroii din vremuri apuse. Unul dintre ei pare a fi și cowboy-ul american, reinventat acum în culori pe care John Wayne probabil că nu le-ar fi purtat niciodată. Dar principiul clasic rămâne: denim sus, denim jos, denim în suflet. Ca un bărbat adevărat, care are treabă de făcut și nu se încurcă cu materiale predispuse la șifonări, rupturi sau comparații cu finețea mătăsurilor de damă. 

Capul sus și bine deghizat

Toate trendurile sunt clare: podoaba capilară nu mai e de-ajuns. Trebuie s-o protejăm, s-o înfofolim și s-o redecorăm după chipul și asemănarea tuturor personajelor din filme. Pălării de la cowboy-ul de mai sus, căciuli cu urechi groase din thrillere rusești, căști din piele zburate de pe capetele aviatorilor retro, fesuri cu modele tribale pe care Indiana Jones le-ar fi luat la bici prin expedițiile sale. Toate formele și toate filmele sunt invitate să țină frigul departe și privirile îndelung ancorate. 

Trăiește și tu o iarnă stilată și aplică sfaturile creatorilor de modă, cu un mic ajutor din partea celui mai trendy card de credit, CardAvantaj. Poate să împartă prețuri oricât de mari în rate fără dobândă*. Ca să-ți creezi o garderobă pregătită pentru orice ninsoare, viscol, vifor sau schimbări de tendințe s-ar abate asupra ta. 

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro