Toată lumea o plânge pe Raluca Afrăsânei. Tânăra a fost răpusă de o boală rară. Selena Gomez are aceeaşi problemă

+3 click pentru
galerie

Toată lumea o plânge pe Raluca Afrăsânei. Tânăra a fost răpusă de o boală rară. Selena Gomez are aceeaşi problemă

Tragedie fără margini în Vaslui. O tânără de doar 20 de ani a fost răpusă de o boală extrem de rară.

Familia Ralucăi Afrăsinei este îngenuncheată de durere şi nu înțelege de ce tocmai fata lor a trebuit să piară fulgerător de pe această lume.

După doar o lună de când medicii au diagnosticat-o pe fată cu boala lupus, trupul tinerei a cedat.

Boala extrem de rară de care suferea Raluca a evoluat foarte rapid, afectându-i grav pancreasul, fapt care a dus la moartea fetei.

Deşi, mai bine de două săptămâni a fost internată la Secţia de Reanimare a spitalului din Iaşi, medicii încercând să facă tot posibilul pentru a-i salva viaţa tinerei, boala a răpus-o.

În urma sa, familia, rudele, prietenii, dar şi colegii o plâng acum pe Raluca. Tânăra de 20 de ani era studentă la Facultatea de Inginerie Electricã, Energeticã si Informaticã Aplicatã din Iasi.

Vestea trecerii în nefiinţă a Ralucăi a fost cu atât mai devastatoare, cu cât, fata era foarte iubită de toti cei care o ştiau. Era un suflet bun, cu zâmbetul mereu pe buze şi gata să ajute pe orice ar avea nevoie.

Erai tot ce aveam pe lumea asta si ai ales sã pleci departe de mine, de mama si de tata. Nu a mai rãmas nimic decât un gol si suferintã! Rãmas bun, scumpa mea surioarã!”, a scris pe Facebook fratelei Ralucãi.

Şi foştii profesori ai tinerei au fost devastaţi de tragica veste.

Soarele vietii a apus pentru o fiintã atât de dragã nouã. În acest moment plin de tristete, ne rãmân doar stelele amintirilor care sã ne aline durerea. Drum lin spre cer, Raluca Ioana Afrãsinei! Vei fi mereu în sufletele noastre!”, a transmis Daniela Tinca Pracsiu, una dintre profesoarele fetei din liceu.

Boala de care suferea Raluca poartă numele de lupus, fiind cunoscută şi sub numele de boala care îti mănâncă organele. Cu această boală se confruntă de multă vreme şi unele vedete de peste hotare. Selena Gomez şi-a speriat fanii când a anunţat că va face un transplant de rinichi, pentru a putea supravieţuii bolii. 

Boala poate fi dată de gene, ori cauzată de unele medicamente luate în exces care nu se potrivesc cu organismul pacientului. Aceasta afectează pielea, inima, plãmânii, rinichii, articulatiile sau chiar sistemul nervos.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro