Tolea Ciumac, într-o ipostază incredibilă / Ce a fost obligat să facă luptătorul MMA!

+3 click pentru
galerie

Luptătorul Tolea Ciumac are o misiune grea: să planteze panseluţe sau să muncească pentru copiii orfani din Sectorul 6 al Capitalei!

Decizia care îl vizează pe luptătorul MMA a fost dată în dosarul în care acesta a fost condamnat la doi ani şi opt luni cu suspendare, pentru contrabandă cu ţigări, ca pedeapsă complementară. „Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 Bucureşti sau Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector VI Bucureşti, pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare”, au decis judecătorii. Sentinţa nu a fost pe placul sportivului, care nu se vede plantând panseluţe pe stradă sau muncind pentru copiii din centrele de plasament, aşa că acesta a contestat decizia, iar primul termen va avea loc peste câteva zile, la Curtea de Apel Bacău.

Tolea a trecut la mustaţă pe lângă puşcărie, scăpând doar datorită procurorilor care l-au găsit nevinovat într-un dosar în care era cercetat pentru că a bătut doi bărbaţi, în trafic. Dacă ar fi fost condamnat în dosarul respectiv, Tolea ar fi trebuie să execute şi pedeapsa din dosarul de trafic de ţigări. Însă, anul trecut, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti au cerut – şi obţinut – confirmarea renunţării la urmărirea penală: „Admite cererea de confirmare formulată de petentul Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti privind soluţia de renunţare la urmărirea penală, dispusă prin ordonanţa din data de 20.09.2018. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Definitivă". În dosarul respectiv, Tolea era acuzat că a bătut doi bărbaţi – Alexandru şi Marian A., tată şi fiu -, în urma unei şicanări în trafic. „Un echipaj al Poliţiei Locale a intervenit imediat, altfel conflictul ar fi degenerat. Şoferul lovit de Tolea a fost preluat de un echipaj SMURD. Cred că nici nu ştia cu cine are de-a face când a coborât din maşină”, au precizat, la momentul respectiv, reprezentanţii Poliţiei Locale Piteşti.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest