Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa DIICOT, după reţinerea complicelui lui Dincă: "Suntem sfidaţi!"

Tonel Pop, acuzaţii grave la adresa DIICOT, după reţinerea complicelui lui Dincă: "Suntem sfidaţi!" © arhivă

Miercuri, 27 noiembrie, procurorul-şef adjunct al DIICOT a anunţat că Ştefan Risipiceanu, un bărbat de 47 de ani, a fost reţinut pentru viol în cazul Caracal. Individul ar fi abuzat-o pe Luiza Melenecu, în ziua răpirii. Ar fi profitat de copilă împreună cu Dincă! Tonel Pop face acuzaţii grave la adresa DIICOT, după aceste dezvăluiri.

După anunţul DIICOT referitor la reţinerea lui Ştefan Risipiceanu, bărbatul care ar fi violat-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii, în luna aprilie, Tonel Pop a acuzat DIICOT că ascunde probe din dosar!

Avocatul familei Melencu susţine că nimic nu arăta această faptă odioasă, sau cel puţin... nimic din dosar. Familiei nu i-a fost adusă la cunoştinţă nicio informaţie privind acest aspect, până astăzi, când procurorul-şef adjunct al DIICOT a anunţat public reţinerea lui Ştefan Risipiceanu.

”Nimic din dosar nu arăta așa ceva. Nimeni nu ne-a spus nimic. Conducerea DIICOT iese și spune și nouă nu ne-a spus nimeni nimic, Suntem sfidați! Urmărim cu șeful DIICOT spune, fără să ne informeze și pe noi. Puteam să punem niște întrebări lui Dincă", a declarat Tonel Pop, potrivit Antena 3.

Mai mult, Tonel Pop precizează că Gheorghe Dincă şi-a schimbat total declaraţiile. Pare-se că Ştefan Risipiceanu a mai fost audiat, în trecut! 

Dincă nu mai vrea să dea declarații, el scrie ce vrea în arest, apoi vine la DIICOT și transcriu ce a scris el acolo. Dincă și-a schimbat toate declarațiile. A schimbat total. Modul cum a decurs totul, cum a comis crimele. Întrebați-o pe doamna procuror șef. Noul violator a fost audiat, în trecut”, a mai spus avocatul familiei Luizei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro