Tonel Pop, declaraţii bombă după audierea lui Dincă de aproape 12 ore! "Consemnările sunt în defavoarea Luizei"

Tonel Pop, declaraţii bombă după audierea lui Dincă de aproape 12 ore! "Consemnările sunt în defavoarea Luizei" © arhivă

Gheorghe Dincă a fost adus joi în faţa procurorilor pentru o nouă audiere. I s-au pus în faţă probe, a răspuns la întrebări timp de 12 ore, doar că, Tonel Pop este revoltat de ce s-a întâmplat acolo privind aspectul consemnărilor procurorului. Avocatul familiei Luizei susţine că procurorul nu a consemnat ce a spus Dincă, ci în aşa fel încât fata este denigrată. 

5 septembrie. Aproape 12 ore a durat audierea lui Gheorghe Dincă! Potrivit celor spuse de Tonel Pop, inculpatul a fost foarte revoltat de faptul că şi avocaţii părţilor îi pun întrebări. Mai mult, acesta s-a arătat deranjat de comunicarea lui Tonel Pop cu presa, încă de la începutul anchetei. 

Tonel Pop a mărturisit că a refuzat să semneze consemnarea declaraţiei inculpatului din simplu fapt că nu corespunde cu ce a spus, de fapt, Dincă la audieri. Avocatul a precizat că tot ce s-a consemnat este denigrator pentru cele două fete dispărute, în special pentru Luiza. Problema nu ar fi declaraţia lui Dincă, ci modul în care s-au făcut consemnările. 

"Era foarte revoltat că sunt avocaţi care îi pun întrebări, că e foarte supărat pe mine că vorbesc în presă, nu ştiu de unde ştie dânsul de presă, foarte supărat de atitudinea mea, supărat şi pe ceilalţi avocaţi. Ce pot să vă spun e că am refuzat să semnez consemnarea declaraţiei lui pentru că aceasta nu corespunde adevărului aşa cum îl declară el. Dincă spune nişte lucruri, iar consemnările sunt în defavoarea Luizei şi sunt altele, schimbate ca nuanţă în mod grav, decât cele declarate de Dincă, ca să nu mai spun de adevăr. În general a minţit, dar şi ceea ce a spus, aşa cum a spus, nu a spus în modul în care s-a consemnat, într-un mod denigrator pentru fete, în special pentru Luiza. Nici Dincă nu a spus ce a consemnat procurorul şi ce a pus să fie consemnat. Am rugat să se corecteze, nu a vrut, a refuzat domnul procuror. Am solicitat să ascultăm de pe camera de luat vederi, să vedem cum a spus, a refuzat. Am rugat să se dea drumul la camera de luat vederi pentru că ne contrazicem, a refuzat. Am solicitat să-i pună din nou întrebările respective, care priveau o consemnare care nu era aşa cum a spus, ci în defavoarea Luizei, Dincă a răspuns şi nici atunci nu a vrut procurorul, ci doar anumite fraze care o puneau într-o poziţie proastă pe Luiza.", a declarat avocatul familiei Luizei, potrivit RTV.

Potrivit celor spuse de Tonel Pop, la audieri s-a dus o luptă incredibilă, procurorii punând presiune pe el. Concluzia audierii? Din punctul de vedere al lui Tonel Pop, situaţia nu este deloc aşa cum s-a vehiculat la început. Şi aici nu putem să ne gândim decât la faptul că, avocatul susţine în continuare ipoteza unei reţele de trafic. 

"Nu s-au extins acuzaţiile. A fost o luptă incredibilă. Procurorii au pus o presiune incredibilă pe mine, că de ce vorbesc de ei....Am pus două întrebări... procurorul s-a supărat, Dincă a observat şi a refuzat să mai răspundă la întrebări. Este imposibilă povestea care s-a vehiculat în presă. Din declaraţia pe care a dat-o Dincă rezultă că situaţia nu poate fi cea care în primă fază a fost înghiţită ca posibilă. Situaţia este mai mult decât încordată. DIICOT-ul m-a ameninţat şi mi se pare că l-a ameninţat şi pe procurorul general", a mai spus Tonel Pop. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro