Proba de la reconstituire care răstoarnă tot. Cum a minţit Gheorghe Dincă

Proba de la reconstituire care răstoarnă tot. Cum a minţit Gheorghe Dincă © arhivă

După reconstituirile din această săptămână în cazul răpirii şi uciderii Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, Tonel Pop a oferit o informaţie care răstoarnă tot! Mai mult, avocatul familiei Melencu anunţă că vor ieşi la iveală şi alte lucruri care vor şoca, cu adevărat, întreaga ţară.

În prima zi de reconstituire, "monstrul din Caracal" a ars un manechin într-un butoi, pentru a reconstitui arderea trupului adolescentei. Doar că, spune Tonel Pop, într-un butoi de 80 de centimetri, Gheorghe Dincă nu avea cum să bage o persoană de peste 50 de kilograme şi o înălţime de 1,60 m. 

Gheorghe Dincă a spus la reconstituire că, din acel butoi, nu se mai vedea trupul. Astfel, înţelegem că, potrivit celor spuse de el, fără să fie tranşat, cadavrul a încăput pentru că, sub propria greutate, s-a flexat de la genunchi. Doar că... acest lucru, afirmă Tonel Pop, este imposibil. 

"Butoiul are 90 cm înălţime, dar are fundul dublu, ridicat la 10 cm. Există o sită şi un alt fund... Deci, concret, adâncimea butoiului efectivă, este de 80 de cm. Este imposibil să bagi pe cineva cu peste 50 de kg şi cu o înălţime medie de 1,60. Fără să mai pui lemne, absolut nimic. Dincă a spus că din acel butoi nu se mai vedea cadavrul. El, în mod integral, era introdus în butoi, fără să fie tranşat, tăiat... fără alte intervenţii. A spus că acel corp, sub propria greutate, s-a flexat de la genunchi şi a intrat tot acolo. Nu intră nicio persoană! (...) A fost o parodie (n.r. reconstituirea), a declarat Tonel Pop la România TV. 

Mai mult, se pare că, conform spuselor lui Tonel Pop, iniţial, anchetatorii au decis să nu fie vorba de un manechin, ci de doi saci de ciment care, împreună, să cântărească 50 de kilograme. Însă, chiar şi în timpul "operaţiunii" cu manechinul, Gheorghe Dincă nu s-a arătat prea relaxat făcând acest lucru. Dacă ar fi fost vorba de o persoană, lucrurile ar fi stat complet diferit. Adică deloc. 

"Era un colet ambalat ţeapăn... Au luat acel manechin care era dintr-o vată şi s-a chinuit Dincă să-l îndese de l-au luat toate transpiraţiile. Dacă era om, cum să intre acolo? Ce experiment judiciar?! O scamatorie de prost gust.  A fost programat să ia doi saci de ciment să fie ambalaţi, să aibă aproximativ 50 de kilograme. Credeţi că a vrut Dincă sau vreunul să transpire el un pic? A luat un manechin de 1 kilogram şi câteva sute de grame şi l-a cărat el pe braţe. El trebuia să care doi saci de ciment, de circa 50 de kilograme. Sunt multe alte lucruri pe care o să le aflaţi de o să se crucească România. O să fie revoluţie când o să se afle. O să şocheze, o să paralizeze România!", a mai spus Tonel Pop.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro