Tonel Pop, ultimele detalii din anchetă! "Răspunsurile de la INML mai mult ne încurcă"

Tonel Pop, ultimele detalii din anchetă! "Răspunsurile de la INML mai mult ne încurcă" © spynews.ro

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a oferit ultimele detalii din anchetă. Acesta a ridicat problema răspunsurilor de la INML care au complicat tot mai mult cazul. De asemenea, Tonel Pop a prezentat şi o ipoteză în cazul mesajului de pe Whatsapp primit de bunicul Luizei, dar a şi adus în discuţie obiectele găsite în cenuşă. 

Tonel Pop s-a arătat nemulţumit de faptul că răspunsurile pe care le-a primit atât el, cât şi o ţară întreagă, de la INML, sunt parţiale şi în loc să ducă ancheta spre un rezultat, au ridicat mai multe semne de întrebare. 

"Avem nişte răspunsuri parţiale, nişte comunicate care mai mult ne încurcă decât ne descurcă. Nu cunoaşte nimeni ce au analizat când au găsit ADN-ul, ce au analizat când au spus că nu se poate găsi ADN-ul, ce înseamnă că vor reanaliza oasele dacă tot pe alea la care n-au găsit sau analizează altele... Este un blocaj şi o lipsă de comunicare... Ne-am blocat cu acest INML de ne-am rupt", a declarat Tonel Pop la RTV.

De asemenea, avocatul familiei Luizei a reamintit că, potrivit probelor din dosar, este imposibil ca Gheorghe Dincă să fi acţionat singur, atât în ceea ce priveşte acţiunile sale, cât şi în ceea ce priveşte protecţia pe care ar fi avut-o de-a lungul timpului. 

"Acest individ, şi din probele din dosar şi din cum toată ţara îşi dă seama, nu putea să facă singur ce a făcut. Nici pe partea activă, nici pe partea de protecţie", a mai precizat avocatul.

Nu este un secret faptul că există suspiciuni de o a treia crimă, după ce mai multe obiecte care nu aparţin nici Luizei, nici Alexandrei, au fost găsite. Tonel Pop a precizat că este vorba de mai multe obiecte vestimentare, bijuterii şi accesorii. Acestea vor fi expertizate şi se va afla dacă au fost arse sau plantate acolo unde le-au găsit anchetatorii. 

"Eu am ridicat această problemă înainte să fie confirmată şi reconfirmată, sunt obiecte, bijuterii şi obiecte de vestimentaţie sau accesorii care nu sunt ale Alexandrei sau ale Luizei. Şi sunt unele obiecte să zicem bijuterii pe care o femeie în niciun caz nu le aruncă... Şi nicio femeie nu-şi ia un set şi umblă cu un cercel, iar unul îl dă lui Dincă. Toate aceste lucruri sunt trimise spre analiză, inclusiv bijuteriile care au fost găsite în acea cenuşă. S-a aprobat să fie expertizate şi acestea, pe aspectul dacă au fost tratate termic, când, cum, în ce condiţii, dacă au fost plantate sau dacă au fost arse odată cu acel corp, aşa cum susţine Dincă.", a mai spus Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, potrivit RTV.

În ceea ce priveşte mesajul primit de bunicul Luizei pe Whatsapp, care se vede clar că provine de pe numărul de telefon al Luizei, Tonel Pop a spus că este posibil ca fata să fi avut contul pe un calculator şi, pentru că a trecut ceva timp, să i se fi dezactivat, iar mesajul să fi fost trimis automat de aplicaţie. 

"Este o problemă cu Whatsapp-ul acela. Este posibil ca, pe un calculator unde Luiza ar fi avut un cont de Whatsapp, trecând o anumită perioadă de timp, acel cont să se fi dezactivat şi să se fi trimis mesajul.", a completat avocatul în privinţa mesajului primit de bunicul Luizei. 


facebook whatsapp twitter pinterest