Top 10 jocuri pe aparate cu RTP mare in 2020

Top 10 jocuri pe aparate cu RTP mare in 2020

Toată lumea vrea să joace cele mai bune șanse și să meargă pentru glorie pe jocuri aparate cu cel mai mare RTP. Dar multe sunt seduse de temele cele mai snazz și de cele mai atrăgătoare oferte. Jucătorii deștepți cu rafinament de sloturi știu că există o modalitate mult mai bună de a-ți crește cu ușurință câștigurile la jocuri gratis online sloturi 2020 - găsește sloturile care îți oferă cel mai mare RTP , deoarece în mod logic acestea îți vor oferi cele mai bune plăți mai rapid. 

Care sunt sloturile cu cel mai mare RTP?

Vrei să-ți îmbunătățești jocul? Trebuie să vă uitați la sloturile cu cel mai mare procent RTP (Return to Player). Cu majoritatea jocurilor care oferă între 95% și 98% RTP, dacă găsiți un slot cu un RTP de 97%, știți că șansele dvs. arată bine!

Desigur, există atât de multe opțiuni distractive oferite de cazinourile online, încât a vedea care sloturi oferă cele mai mari câștiguri poate fi o afacere care necesită mult timp. Cine vrea să piardă timpul cercetând când pot juca? Am lucrat pentru tine creând o listă cu cele mai bune 10 sloturi cu cel mai mare RTP în 2019.

1. MegaJoker - 99% câștigătorul nostru pe sloturile cu cea mai mare listă RTP – jocuri aparate

Având un RTP maxim spectaculos de 99%, MegaJoker nu glumește când vine vorba de a vă oferi cel mai mare procent de plată. Acesta este cu siguranță pe primul loc pe lista noastră de sloturi cu cel mai mare RTP.

Din păcate, există o captură. Cele mai mari cote nu sunt decât atunci când joci în modul Supermeter, ceea ce îți oferă opțiunea de a converti câștigurile în sume și mai mari imediat ce vei miza pariul la 10 monede. În modul normal, RTP începe cu un procent de 85% destul de scăzut.

Oarecum ciudat, dar îl iertăm pur și simplu pentru că acest slot extrem de distractiv de la Netent se învârte, de asemenea, într-un mod plăcut, clasic și cu un pariu minim ușor per rotire de 0,10 €. Formatul său simplu cu 3 tambururi nu este nimeni nebun, cu o interfață foarte atrăgătoare, cu teme fructe, 5 linii de plată și suficiente funcții suplimentare pentru a te împiedica să te plictisești.

2. 1429 Mări neîncadrate - 98,5% RTP

Pregătiți-vă pentru niște plăți serioase și pregătiți-vă pentru o călătorie de descoperire a mulinetei cu aventura RTP de 98% a lui Thunderkick. Mările înalte și câștigurile înalte sunteți în timp ce vă parcurgeți drumul prin sirene, monștri, comori și meleaguri uitate prin imagini uimitoare și coloană sonoră antrenantă care vă oferă senzația de a fi într-un film.

Plimbă valul acestui cinci mulinete cu un pariu minim de 0,10 € pentru cei care doresc să-și înfige doar degetele de la picioare în apă, dar merge până la 100 € pentru cei care decid să plonjeze chiar în marea pariurilor mai mari. .

Sunt toate mâinile pe punte, deoarece jocul vine cu două caracteristici bonus principale pentru plăți mai mari: nava care se transformă într-o carte sălbatică și îți îmbunătățește șansele de a câștiga mare și funcția de rotiri gratuite care sunt declanșate de împrăștierea busolei.

3. Joker Strike - 98,11% RTP – jocuri aparate

Fără îndoială, acesta nu este cel mai amator al jocurilor, dar dacă jocul tău final este să joci mare și poate să câștigi mare, atunci Joker Strike de Quickspin este slotul pentru tine. Designul este de bază, dar bun, urmând formatul tradițional al inimilor, al cluburilor, al diamantelor și al picăturilor.

La baza sa, Joker Strike este slotul tău clasic de fructe cu un RTP la fel de de bază de 96,4%, motiv pentru care acest slot nu este mai mare pe listă. Activați însă funcția Hi Roller, iar de aici începe adevărata distracție și câștigurile cu adevărat mari, pe măsură ce obțineți funcții suplimentare pentru mize mai mari. Urmăriți RTP urcând până la un 98,11% destul de suculent și vă veți da seama destul de repede de ce, uneori, simplul este cel mai bine dacă sunteți după cele mai mari randamente.

4. Bloodsuckers - 98% RTP

Acest slot emoționant se împachetează într-o mușcătură suculentă cu un RTP de 98%, astfel încât să îți poți miza miza. Încercați adrenalina cu această intrare Netent care vă va dezlănțui slotul din dvs. în timp ce vă luptați demonii, vampirii, ghouls și faceți trecere prin împrăștierea Vampire Bride, care vă oferă cadouri cu 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x.

Nu este cel mai nou slot de pe role și este posibil să ratați funcțiile speciale cu care jocurile mai noi ne amețesc, dar totuși este în top lista favoritelor multor jucători și este ușor de văzut de ce. Cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de câștig, vine și cu bonusuri generoase și cu condiții de pariere scăzute.

Dacă obiectivul tău este să-ți crești șansele de plăți mai mari, în timp ce te distrezi bine, atunci te poți numi.

5. Böb: Epic Viking Quest For The Sword - 98% RTP – jocuri aparate

Un slot demn de zei, cu aventuri mitice și un RTP epic ridicat de 98%. Spuneți-vă sabia norocoasă și plasați sloturile din această grilă 5 × 3 care vine cu multiplicatori generoși și funcții bonus. În timp ce grafica poate fi simplă pentru produsul NetEnt din 2015, în special în comparație cu alte jocuri cu temă Viking mai populare de la Ygdrassil, recompensele unui House Edge super-scăzut sunt mai mult decât compensează.

De partea în plus, câștigarea bătăliei pentru cea mai mare plată este foarte posibilă pe măsură ce îți pensezi drumul prin simbolurile de împrăștiere (sugestie: ai grijă la acele nave vikinge aurii) care îți vor oferi rotiri gratuite și îți dublezi pariurile. Desenați-vă sloturile și întindeți-vă pentru acele rotiri în plus în minte, în repaus, pe care să le puteți da înapoi și să bagați comoara fără prea multă muncă.

Există vreun alt beneficiu pentru sloturile RTP mari?

Da - un super RTP vă va ajuta, de asemenea, să vă atingeți cerințele de pariere fără a utiliza mai mult buget. Dacă sunteți dornici să ridicați acele bonusuri, veți ști că un cazinou va impune întotdeauna o cerință de pariere înainte de a putea primi bani în câștigurile bonusului. Cu alte cuvinte, acesta este de câte ori trebuie să rotiți un slot înainte de a putea retrage câștigurile bonusului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro