Homepage » Actualitate » Stiri interne » „Torționarii de la Secția 16”, „executați” de nașul sindicalistului Șeicaru! Documentul care aruncă în aer dosarul polițiștilor interlopi

„Torționarii de la Secția 16”, „executați” de nașul sindicalistului Șeicaru! Documentul care aruncă în aer dosarul polițiștilor interlopi

De Narcis Voica.
Publicat pe 25.04.2021 la 23:50 Actualizat pe 26.04.2021 la 00:33

Agenții de la Secția 16 acuzați că au răpit și torturat doi bărbați - morți între timp, din cauze necunoscute - au primit lovitura de grație chiar de la nașul sindicalistului Viorel Șeicaru, un justițiar celebru, care a confirmat, cu o probă incredibilă, varianta tânărului care a susținut până în ultima clipă de viață că a fost dus pe un câmp, în apropiere de Jilava.

  • Polițiștii acuzați de răpire și tortură au primit o lovitură cumplită din partea nașului lui Șeicaru
  • Justițiarul a publicat dovada că tânărul pe care a urinat Șeicaru a fost dus pe câmp
  • Nașul sindicalistului deține și imagini video care i-ar putea înfunda definitiv pe torționarii de la „Circa 16”

Imediat după arestarea lui Șeicaru, nașul acestuia, un justițiar celebru, i-a atacat dur pe procurorii și judecătorii care au spus că acțiunile polițiștilor au fost unele de tip mafiot și, totodată, le-a dat o lovitură cumplită agenților cu apucături de milițieni.
Nașul lui Șeicaru - un celebru justițiar -, a postat o probă menită să-i înfunde definitiv pe finul său și ceilalți interlopi de la Secția 16. Este vorba despre harta de mai jos, cu localizarea telefoanelor celor din banda lui Șeicaru, din care rezultă clar faptul că interlopii de la Secția 16 au fost, în noaptea de 31 august - 1 septembrie 2020, între orele 01.45 - 02.30, pe un câmp de la marginea Bucureștiului și în localitatea Jilava, unde unul dintre bărbați susținea că a fost dus, pentru a fi torturat. (vedeți aici unde a fost dus tânărul răpit)

Mai mult, nașul lui Șeicaru, care susține că luptă pentru dreptate, îi ține în șah pe infractorii de la Secția 16, postând, recent, câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin de la Eroii Revoluției. În imagini apar, potrivit justițiarului, victimele lui Șeicaru, în jurul orei 22.45, certându-se cu polițiștii, cu puțin timp înainte de a fi bătute, încătușate și gazate, în dubele Ministerului de Interne. Astfel, nașul lui Șeicaru, pare că le-a transmis tuturor un mesaj clar, că deține și filmările de la ora 01.45, când cei doi bărbați au fost răpiți de pe stradă și torturați.

De ce nu a fost postată întreaga filmare, nu se știe. Totuși, trebuie luat în calcul și faptul că infractorii cu epoleți ar face orice ca imaginile respective să nu apară în spațiul public. Iar cum nașul lui Șeicaru știe modul de operare al „oamenilor legii” și există probe că polițiștii au mai multe victime la activ, este posibil ca nașul lui Șeicaru să se teamă pentru viața lui, să nu fie dus și el „la pădure”, și, din această cauză, să fi transmis doar un mesaj discret, că deține toate imaginile și că le poate folosi oricând, ca o „asigurare”, în caz că i se va întâmpla ceva.

La o zi după ce nașul lui Șeicaru a postat harta, fosta nevastă a lui Șeicaru (foto sus) l-a vizitat pe acesta în arest și, la indicațiile lui, a distrus probele care existau pe contul de Facebook. În cadrul unui interviu exclusiv, oferit reporterilor SPYNEWS, fosta soție a lui Viorel Șeicaru a susținut că a avut motive întemeiate să facă acest lucru. „Pe contul lui de Facebook erau foarte multe vorbe urâte și amenințări la adresa lui, a mea și a copiilor. Nu voiam ca postările să fie văzute de copii. Am fost singura persoană care l-a vizitat în arest. Da (am șters contul de Facebook - n.r.) Contul de Facebook l-am șters la câteva zile după arestarea lui Viorel. El a fost arestat pe 3 martie. Eu am șters contul pe 6-7 martie...”, a declarat fosta nevastă a „Torționarului de la Secția 16”, în exclusivitate pentru SPYNEWS.
În paralel cu dezvăluirile făcute de nașul lui Viorel Șeicaru (foto sus), în dosarul torționarilor de la Secția 16 se preciza că Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin, Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina, agenți de poliție în cadrul Secției 16 Poliție București, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu agenții, având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tomfă, pistol, cartușe), l-au lipsit în mod ilegal de libertate pe Ghiorghe Mihai Ionuț în intervalul aproximativ 01.45 - 02.30”.
Conform stiripesurse.ro, care citează surse judiciare, „împreună cu agenții enumerați anterior, l-a transportat pe Ghiorghe Mihai Ionut încătușat și împotriva voinței acestuia pe un teren viran situat la periferia mun. București (din zona străzii Drumul Dealul Armanului, sector 4) unde, ulterior, l-a abandonat. (...) În data de 01.09.2020, în jurul orelor 01.45 - 02.30, în calitate de agenți în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție - Biroul de Ordine Publică, aflându-se astfel în exercitarea funcției ce implică exercițiul autorității de stat, Șeicaru Viorel-Constantin, Lupu Răzvan-Viorel, Radu-Mihai Patrik-Alexandru, Nine Dorin (foto jos), Dăogaru George-Alexandru, Stancu Elisabeta-Valentina i-au provocat persoanei vătămate Ghiorghe Mihai Ionuț puternice suferințe fizice și psihice, în scopul pedepsirii acesteia pentru reproșurile adresate cu privire la nepurtarea de către agenții de poliție a măștilor de protecție în contextul epidemiologie SARS-COV2”.
Aceste scene, descrise de anchetatori, au fost surprinse de camere de supraveghere care au înregistrat și incidentul de la ora 22.30, imagini deținute de nașul lui Șeicaru: „Referitor la inculpata Gogoașe Irina s-a apreciat că în data de 01.09.2020, în calitate de agent în cadrul DGPMB Secția 16 Poliție - Biroul de Ordine Publică, împreună cu agentul ..., având asupra lor armamentul din dotarea Poliției Române (spray iritant lacrimogen, tonfă, pistol, cătușe), l-a lipsit în mod ilegal de libertate pe Gheorghe Teodor Nicolae în intervalul aproximativ 01.45 - 02.00. Concret, după încătușarea nelegală a lui Gheorghe Teodor Nicolae, l-a lăsat închis pe acesta întins pe burtă peste două jante auto depozitate pe bancheta din spate a autospecialei ce îi fusese repartizată în cadrul raporturilor de serviciu. Ulterior, urmată îndeaproape de agentul... , l-a transportat cu aceeași autospecială pe Gheorghe Teodor Nicolae în zona Zețari din București, sectorul 5, unde l-a descătușat și abandonat pe o stradă întunecată”.
„La un moment dat, autovehiculul s-a oprit și polițiștii l-au scos pe Ghiorghe Mihai lonuț (foto sus) din mașină, ocazie cu care acesta a observat că se aflau pe un teren viran, descris de persoana vătămată ca fiind un câmp. La fața locului au oprit și autospecialele în care se aflau agenții Șeicaru Viorel, Stancu Elisabeta Valentina, Turcu Beatrice Alexandra și Nine Dorin, farurile autovehiculelor fiind lăsate pornite. Ghiorghe Mihai lonuț a detaliat că a fost înjurat din nou de polițistul care anterior îi pulverizase spray lacrimogen, mai exact Șeicaru Viorel. Apoi, agentul care îl ținea de brațul drept, mai exact „un polițist înalt și blond”, l-a lovit pe Ghiorghe Mihai lonuț cu pumnul în zona coastelor, spunându-i ceva de genul vezi, mă, cu cine te pui?” Semnalmentele menționate corespund celor ale lui Nine Dorin, cu atât mai mult cu cât din analiza planșelor fotografice atașate la dosar rezultă că singurul agent cu părul blond dintre cei avuți în vedere este tocmai Nine Dorin.

În continuare, Șeicaru Viorel, Lupu Viorel Răzvan, Radu Mihai Patrik, Dăogaru George Alexandru și Nine Dorin l-au întins pe pământ în poziția decubit dorsal și au început să îl lovească cu tonfele și cu bocancii, timp în care Stancu Elisabeta Valentina a rămas lângă una dintre autospecialele de poliție”,
au explicat anchetatorii, conform stiripesurse.ro.
Conform anchetatorilor, Mihai lonuț Ghiorghe a declarat: „Mă loveau peste corp, în zona coastelor, a mâinilor, a degetelor de la mâini și a picioarelor. Toți agenții care mă loveau erau bărbați. Unul dintre polițiștii cei tineri mi-au scos adidașii, după care agenții m-au lovit cu tomfele peste tălpi. Eu le ceream să înceteze, iar polițistul mai în vârstă mi-a replicat că dacă nu îmi cer scuze, nu se vor opri. Eu am întrebat atunci pentru ce să îmi cer scuze. Rețin că m-au întors și pe burtă, continuând să mă lovească și, la un moment dat, mi-au scos cătușele [...] La un moment dat, pentru a se opri, mi-am cerut iertare de la polițiști, obligat practic de aceștia”. În continuare, Ghiorghe Mihai lonuț a detaliat că Șeicaru Viorel a urinat pe el, mai exact pe brațul său stâng și pe tricoul pe care îl purta, spunându-i în același timp „Vezi, mă, ce poate să facă Poliția Română?”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Viorel Șeicaru „Dosarul a fost făcut de colegi și servit direct procurorilor. (...) Cei doi erau cunoscuți drept consumatori de droguri, cu probleme psihice. De altfel, cei doi așa au devenit prieteni, s-au cunoscut la Psihiatrie. Cel care a decedat săptămâna trecută avea o boală incurabilă. Din informațiile mele, el a decedat într-un bloc în care se face trafic de heroină, însă în documente apare că ar fi murit în altă parte. În noaptea aceea, în care ei ziceau că ar fi fost lipsiți de libertate, lucrurile nu au stat chiar așa cum spun unii. I-am dus pe niște străzi din Sectorul 4, nu i-am dus pe câmp. Am vrut să îi ducem la secție, însă, pe drum, au devenit agresivi. Știam că nu au posibilități materiale și nu am vrut să le dăm amenzi, ci doar niște avertismente. Nu i-am mai dus la sediu, i-am dus pe niște străzi, în apropiere de locuințele lor”,


„Problema este alta: dacă era bătut, de ce a stat 24 de ore, până a sunat la 112? El nici măcar nu a reclamat la Poliție. A sunat pentru ambulanță, iar cei de la 112 au direcționat și un echipaj de poliție, când au auzit că era vorba despre agresiune. Ceva nu se leagă... Aici e problema: de ce a așteptat 24 de ore? (...) Persoana respectivă le-a amenințat pe colegele care ne însoțeau, că, dacă le prinde, va urina pe ele. Cred că așa s-a ajuns la discuția despre acest lucru...”

Citește și: EXCLUSIV / Gigi Becali sare la gâtul procurorilor / Celebrul milionar nu uită și nu iartă!

În articolul
„Torționarii de la Secția 16”, „executați” de nașul sindicalistului Șeicaru! Documentul care aruncă în aer dosarul polițiștilor interlopi
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Un avion va purta numele Nadiei Comăneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnastă / FOTO
Showbiz intern • la 14:22
Un avion va purta numele Nadiei Comăneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnastă / FOTO
  • Un avion va fi numit „Nadia Comăneci”
  • Ce mesaj a transmis gimnasta
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
Showbiz intern • la 14:18
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
  • Costel Corduneanu a fost înmormântat la cimitirul Eternitatea
  • Cortegiul funerar a trecut prin orașul Iași
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
Emisiuni TV • la 14:18
Știrile Antena Stars. Soțul Mariei Roman de la Mireasa a fost găsit! Unde se află bărbatul / VIDEO
  • Soțul Mariei Roman de la Mireasa, sezonul 3, a fost găsit
  • Unde este bărbatul în acest moment
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
Beauty & Lifestyle • la 13:56
Cum recunoști carnea alterată. Este extrem de periculoasă pentru sănătate
  • Cum îți dai seama dacă carnea este alterată
  • Este periculoasă pentru sănătate
Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face să râzi în hohote
Beauty & Lifestyle • la 13:42
Banc: „L-am prins cu una pe Facebook...”. Continuarea te va face să râzi în hohote
  • Bancuri amuzante
  • Glume tari
Ancuța Popoviciu ar putea să judece în continuare procesul lui Vlad Pascu. Cererea de abținere a fost respinsă. Decizia este definitivă
Stiri interne • la 13:31
Ancuța Popoviciu ar putea să judece în continuare procesul lui Vlad Pascu. Cererea de abținere a fost respinsă. Decizia este definitivă
  • Ancuța Popoviciu a cerut să fie retrasă din dosarul 2 Mai
  • Solicitarea ei a fost respinsă de colegi
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
recomandare pe observatornews.ro
Un gigant din Europa își pregătește intrarea pe piața din România. Are aproape 90.000 de angajați
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
recomandare pe as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Romania TV
Viaţa bate filumul! Cu cine şi-a refăcut viaţa văduva lui Sergiu Nicolaescu. Este un apropiat al marelui actor şi regizor!
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Romania TV
Pune o linguriţă cu zahăr în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să-l ştie toate gospodinele!
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
recomandare pe antena3.ro
Orașul din Europa care oficial ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24. Argumentele aduse în Comisia Europeană
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 aprilie 2024. Berbecii rezolvă o problemă din trecut, Leii caută dragostea adevărată
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
recomandare pe antena3.ro
Trucuri pentru ca florile de liliac să reziste mai mult în vază. Doar așa vor rămâne proaspete și frumoase
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
recomandare pe playtech.ro
Cum să elimini mirosurile urâte din pahare. Lichidul minune care le lasă ca noi
ȘOC! Ce face Kate Middleton când nu e filmată! IREAL: a fost dată de gol, ce s-a...
recomandare pe playtech.ro
ȘOC! Ce face Kate Middleton când nu e filmată! IREAL: a fost dată de gol, ce s-a...
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
recomandare pe redactia.ro
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
recomandare pe redactia.ro
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
recomandare pe Ciao.ro
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul Iuliei Albu. Criticul de modă şi-a dat OK-ul
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Manechinul arată fabulos, dar face pușcărie pentru că a mințit că e gravidă!
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
recomandare pe bzi.ro
De ce nu este deschis sicriul lui Costel Corduneanu? Este acoperit cu flori şi drapelul României. Familia vine cu explicaţii – FOTO
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
recomandare pe bzi.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se reduce vârsta de pensionare cu 20 de ani pentru acești români!
Acum s-a aflat! Care este diferența între cei mai săraci și cei mai bogați români
recomandare pe dailybusiness.ro
Acum s-a aflat! Care este diferența între cei mai săraci și cei mai bogați români
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
recomandare pe Jurnalul.ro
Limbaj dublu în tabăra progresistă. O caricatură a luptei anticorupție: cu listele pline de candidați „penali”, USR strigă „Hoții! Hoții!”
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
recomandare pe a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
Close