Totul despre flacăra violet, "talismanul" care schimbă preşedinţi de ţară! Declaraţii exclusive

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuţi specialişti în informaţie energetică explică, pe înţelesul tuturor, ce este celebra „flacără violet”, despre care se spune că a schimbat şefi de stat.

Invitată la „Lumea nevăzută”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Dimitria Puchiu, medium, specialist în informaţie energetică, mărturiseşte: "Flacăra violet nu este o armă. Este o flacără care permite alchimizarea. Este o formă de energie deosebită, foarte puternică, transformatoare. Este o metodă de purificare. Prin energia flăcării violet ne transformăm, alchimizăm tot ceea ce atingem cu această energie pe care o direcţionăm. Nu trebuie să fii specialist sau iniţiat pentru a utiliza această energie. Tot ceea ce se află în acest univers este la dispoziţia tuturor oamenilor. Tot ce contează este intenţia cu care utilizezi această energie. Această flacără violet nu poate fi utilizată împotriva cuiva, ci este mai curând o formă de protecţie, de anihilare a energiilor negative, a toxicităţilor, a situaţiilor în care corpul nostru este dezechilibrat energetic şi, în acelaşi timp, şi fizic. Deci, poţi aduce binele prin intermediul acestei flăcări violet".

În a doua parte a emisiunii, Camelia Pătrăşcanu ne spune cum ne influenţează luna plină şi luna nouă şi ne spune câteva ritualuri pentru ele. "La lună plină se face un ritual cu apă, iar în apă pun elemnete fizice analogice cu lucrurile pe care mi le doresc. Pot să pun sare pentru înţelepciune şi ca să am putere. Pot să pun miere ca să am dulceaţă şi să pot să îmi exprim farmecul. De multe ori, calităţile noastre frumoase sunt mascate, sunt ascunse şi oamenii nu le văd. Pot să pun busuioc sau tămâie pentru a avea protecţie divină. Pot să pun floricele uscate ca să exprim toate darurile mele creative. Pot să pun piper sau ardei iute ca să am tonus, vitalitate, persistenţă, să fiu o prezenţă remarcabilă. Pot să pun ulei ca să mă descurc în situaţiile de viaţă, ca uleiul, ies la suprafaţă. Pot să  pun tot felul de lucruri: bănuţi, o verighetă sau un inel pentru o relaţie sau pentru a cultiva sporul şi lucrurile bine dintr-o relaţie pe care o am deja. E o joacă psihologică şi chiar un exerciţiu psihologic şi, cumva, calibrezi psihicul pentru lucrurile stea", mărturiseşte Camelia Pătrăşcanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro