Trădat în dragoste de o femeie, un bărbat din Suceava a lăsat mesaje deocheate chiar pe mormântul soțului ei

Trădat în dragoste de o femeie, un bărbat din Botoșani a lăsat mesaje deocheate chiar pe mormântul soțului ei © Arhivă

Dezamăgirea din dragoste poate împinge oamenii spre gesturi extreme. Dacă, în cazul unora, asta poate însemna un final tragic, în cazul unui bărbat din Suceava a însemnat mai degrabă o situație bizară de vandalizare de morminte.

În vârstă de 42 de ani, suceveanul a fost reținut de Poliție după ce a decis să se răzbune într-un fel bizar pe femeia care i-a frânt inima. Omul s-a dus la mormântul soțului ei, în Botoșani, acolo unde a lăsat mai multe mesaje cu tentă sexuală.

Trădare din dragoste și vandalizare de morminte

Incidentul a avut loc la mijlocul lunii septembrie, onform monitorulbt.ro. Devastat de durere, din cauza respingerii primite de la o femeie din Botoșani, bărbatul s-a dus tocmai în cimitirul din Botoșani. A luat la ochi mormântul soțului ei și a lăsat mai multe bilețele cu conținut deocheat, adresate văduvei.

Abia acum a fost găsit făptașul

Au trecut aproape două luni de atunci, iar polițiștii abia acum au ajuns la vinovatul acestui incident ciudat. Acum câteva zile, oamenii legii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului din Suceava, moment când au găsit și probele incriminatorii care dovedesc că el a fost făptașul.

Drept urmare, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, în curând, va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Suceveanul este cercetat pentru furt, dar este acuzat și de hărțuire și profanare de morminte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro