Tragedie în Dâmboviţa! O femeie a murit, strivită de un camion plin cu lemne

Tragedie în Dâmboviţa! O femeie a murit, strivită de un camion plin cu lemne © Sursă observatorulph.ro

O femeie din Dâmboviţa a avut un sfârşit tragic, după ce un camion plin cu lemne a strivit-o. Victima s-a stins din viaţă la spital.

Femeia în vârstă de 63 de ani a murit vineri dimineaţă, în judeţul Dâmboviţa. Victima nu a avut nicio şansă, deoarece camionul plin cu lemne a căzut direct peste ea, după ce s-a răsturnat în afara carosabilului. 

Accidentul teribil a avut loc pe Drumul Național 71 (DN71) Târgoviște – Sinaia, în apropierea localității Moțăieni. 

Tragedia s-a produs din cauză că şoferul camionului nu a adaptat viteza la condiţiile carosabilului umed şi a unei surpări. Femeia se afla pe marginea drumului public în momentul în care autovehiculul s-a răsturnat efectiv peste ea.

În urma accidentului, femeia a ajuns sub roţile camionului, de unde a fost scoasă de un echipaj de Pompieri.

Potrivit spuselor unor martori, şoferul camionului ar fi frânat brusc la vederea unui semafor montat pe şosea. Acesta dirija circulaţia alternativ.

Femeia a murit la spital

Echipajele de salvare au ajuns imediat la faţa locului şi au constatat că femeia prezenta mai multe traumatisme şi era în stare de inconştienţă. Deşi a fost transportată de urgenţă de medici, din păcate, femeia s-a stins din viaţă la spital. 

„Recomandăm conducătorilor auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigurare şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate”, a precizat Centrul Infotrafic, potrivit observatorulph.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro