Tatăl fetiței de 7 ani din Dobrești, moartă după ce a fost strivită de o poartă, în culmea disperării: "Copilul cel mare e la doctor, soția a leșinat"

Tatăl fetiței de 7 ani din Dobrești, moartă după ce a fost strivită de o poartă, în culmea disperării: "Copilul cel mare e la doctor, soția a leșinat" © captura video

O adevărată tragedie s-a petrecut în Dobrești zilele trecute, când o fetiță de doar 7 ani a murit în curtea școlii, strivită de o poartă, în timp ce se afla într-o pauză de la dansurile populare.

Larisa Ivan, în vârstă de 7 ani, a murit după ce capul i-a fost strivit de o poartă de fier, înaltă de doi metri și grea de 100 de kilograme. Poarta dezafectată se afla pe terenul unde minora se juca zilnic cu colegii ei de la dansurile populare. Totul s-a întâmplat sub privirile prietenilor ei, dar și a mai multor părinți, care vorbeau cu profesoara de dansuri populare, scrie libertatea.

Tatăl fetiței, răpus de durere

Tatăl fetiței este distrus de durere și nu înțelege de ce s-a abătut o așa tragedie asupra familiei lor. Mama fetiței a leșinat când a aflat vestea cumplită. "Copilul cel mare e la doctor, soția a leșinat de mai multe ori. Nu mi-a explicat nimeni nimic. Cât despre mine, nu vreau să-mi mai amintesc nimic, nu are rost. Când am ajuns în curtea şcolii, după ora 19.00, Floarea, soția mea, urla, iar Larisa era întinsă pe jos. Fetiţa avea capul zdrobit, îi curgea sânge pe guriţă şi urechi. Medicul şi asistenta încercau să o reanimeze, îmi strigau că nu e moartă, dar eu ştiam că nu se mai poate face nimic.", a declarat tatăl fetiței, potrivit sursei citate.

În curtea școlii erau mai mulți copii, dar și părinți care îi însoțeau. Larisa s-a legănat de bară în timpul unui joc și s-a prăbușit în cap. Pe de altă parte rudele fetiței susțin că ea nu s-ar fi legănat de bară, ci s-ar fi întâmplat altceva care a dus la tragicul eveniment, respectiv ar fi căzut poarta pe ea. Familia fetiței cere dreptate și explicații din partea primăriei. 


facebook whatsapp twitter pinterest