Tragedie în Buzău! Doi soți au fost găsiți prăbușiți în casă. Bărbatul a murit până la sosirea salvatorilor

Doi soți au fost găsiți prăbușiți în casă © Arhiva

Tragedie în Buzău, după ce doi soți au fost găsiți prăbușiți pe podea în propria casă.

Doi soți, un bărbat în vârstă de 68 de ani și o femeie de 64 de ani, au fost găsiți prăbușiți pe podea în propria casă. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile printr-un apel la numărul unic de urgență 112.

La sosirea cadrelor medicale, bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost găsit fără suflare, iar soția acestuia zăcea lângă el în stare extrem de gravă. Salvatorii au fost nevoiți mai întâi să deblocheze ușa casei, iar mai apoi să îi acorde femeii primul ajutor.

"În urma unui apel la 112, pompierii din cadrul ISU Buzău au executat o misiune de deblocare a uşii unei locuinţe de pe strada Horticolei în urma căreia au fost găsite două persoane, un bărbat decedat, iar o femeie în stare gravă", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, slt. Vasile Prahoveanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, bărbatul era deja decedat când medicii au ajuns la fața locului, iar soția acestuia se afla într-o stare extrem de gravă, fiind resuscitată de mai multe ori de un echipaj SAJ şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a unităţii medicale în stare comatoasă, cu sindrom de deshidratare sever, posibil intoxicată cu monoxid de carbon.

La fața locului au ajuns și oamenii legii, iar o echipă de criminaliști încearcă acum să afle cum s-a petrecut nenorocirea.

Din primele informații, anchetatorii au concluzionat faptul că cei doi bătrâni s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon.

Bătrânii își încălzeau locuința cu gaz metan. Se poate ca tocmai aparatul de încălzire să fi provocat moartea bătrânului și starea extremede gravă în care se află acum femeia de 64 de ani.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut incidental.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro