Tragedie în Dâmboviţa! Doi soţi au murit, după ce maşina lor a fost spulberată de tren

Tragedie în Dâmboviţa! Doi soţi au murit, după ce maşina lor a fost spulberată de tren © captură video

O adevărată tragedie a avut loc duminică seară pe un drum din Dâmboviţa. Doi bătrâni, care mergeau în vizită la copiii lor, au murit, după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de tren.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul în vârstă de 72 de ani care se afla la volan, nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată, semnalizată cu "Crucea Sfântului Andrei". Locomotiva a lovit în plin autoturismul. 

Martorii spun că şoferul a oprit iniţial la trecerea la nivel cu calea ferată, dar apoi a accelerat inexplicabil. În urma impactului, cei doi soţi au murit pe loc. 

"S-a auzit izbitură. După spusele mecanicului, s-a oprit şi a trecut. Posibil să fi crezut că are timp... Nici mecanicul nu îşi explică cum de s-a oprit şi după aia a trecut", a spus un angajat al CFR. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia. Din cauza acestui accident, traficul feroviar pe magistrala 904, a fost oprit.

În acelaşi timp, o altă tragedie avea loc în Bacău. Doi bărbaţi, în vârstă de 45 şi 50 de ani, au murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, din cauza vaporilor de vin dintr-un beci. 

Cei care au ajuns la spital, cu vârste de 21, 23 şi 46 ar fi coborât în beciul cu vin pentru a-i salva pe ceilalţi doi. Bărbatul de 46 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă. 


facebook whatsapp twitter pinterest