Tragedie în Dâmboviţa! Un bărbat a fost spulberat de tren

Tragedie în Dâmboviţa! Un bărbat a fost spulberat de tren © Arhivă

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Dâmboviţa. Omul a murit într-un mod cumplit, fiind decapitat de tren.

Scenele de groază au avut loc în zona gării din Titu, judeţul Dâmboviţa.

Un bărbat s-a stins din viaţă după ce a fost spulberat de tren. Acesta a fost decapitat. Potrivit primelor concluzii efectuate de anchetatorii care cercetează acest caz, omul şi-ar fi pus capăt zilelor.

Victima era căsătorit şi era tată a două fete. Din păcate însă, familia nu l-a putut ajuta pe bărbat să treacă de trauma prin care trecea din cauza problemelor sale de sănătate, acesta fiind şi motivul pentru care omul ar fi hotărât să se sinucidă.

Tragedia s-a produs atunci când mecanicul de tren l-a observat mult prea târziu pe bărbat, astfel că nu a mai putut evita şi l-a spulberat de pe şine.

În urma cercetărilor efectuate, trenul şi-ar fi continuat drumul pentru a ajunge la destinaţie, mai exact în Bucureşti.

O maşină a fost spulberată de tren, în Timişoara

Scene înfiorătoare în Timişoara. Un autoturism a fost lovit din plin de un tren. În urma incidentului, şoferul a fost grav rănit. 

Accidentul s-a produs pe calea ferată Timişoara-Târgu Mureş, după ce o maşină a fost spulberată un tren Interregio, care avea aproximativ 70 de persoane. 

Şoferul autoturismului a suferit răni grave, fiind transportat de urgenţă la spital

"În autoturism a fost doar șoferul, un bărbat, care a rămas încarcerat. Victima a fost extrasă de către pompieri și predată echipajului SMURD C inconștientă, dar cu semne vitale, pentru a fi transportată la spital. Momentan, traficul feroviar este blocat, se lucrează pentru degajarea autoturismului", anunţă ISU Timiş. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro