Tragedie în Gorj! Un bărbat din Târgu-Jiu a murit în timp ce îşi aştepta rândul într-o bancă

Un bărbat din Târgu-Jiu a murit în timp ce îşi aştepta rândul într-o bancă © pandurul.ro

Un bărbat din oraşul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, a murit subit în timp ce îşi aştepta rândul într-o bancă

Tragedia s-a produs joi, în a doua parte a zilei, într-una dintre băncile comerciale din oraş.

Victima a plecat de acasă în stare bună, însă în timp ce îşi aştepta rândul pentru a ajunge la ghişeu, omului i s-a făcut rău.

Bărbatul în vârstă de 74 de ani era cunoscut ca având probleme cardiace, însă se afla sub tratament, iar până la momentul tragediei, nu a prezentat semne care să îi pună viaţa în pericol.

Totuşi, bărbatul care aştepta să îşi rezolve problemele financiare a făcut infarct, chiar înainte de a ajunge la chişeu.

Angajaţii băncii s-au speriat teribil şi au sunat de urgenţă la 112. La faţa locului au ajuns imediat medicii, spitalul de urgenţă fiind foarte aproape de locul tragediei.

Chiar şi aşa, din păcate, pentru bătrânul în vârstă de 74 de ani a fost mult prea târziu. Omul a făcut infarct şi a murit pe loc în sediul băncii din Târgu-Jiu.

Şi oamenii legii au ajuns la locul tragediei, întrerupând activitatea băncii pentru a putea face verificările necesare.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, însă în acest caz poliţia nu va face cercetări, nefiind vorba de o moarte suspectă.

"A decedat un bărbat, de 74 de ani, ca urmare a unor afecţiuni cardiace cu care era înregistrat la medicul de familie, caz în care nu se mai întocmeşte dosar penal pentru moarte suspectă", a declarat purtătorul de cuvant al IPJ Gorj.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro