Tragedie în Lugoj! O tânără de 26 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație și a murit strivită de mașină

Tragedie în Lugoj! O tânără de 26 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație și a murit strivită de mașină © Arhiva

Accident cumplit în Lugoj! O tânără de doar 26 de ani s-a prăpădit, după ce a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului și a murit strivită de propriul autoturism.

Loredana s-a stins azi-noapte, în zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj. Tânăra voia să ajungă, intenționând să ajungă la Sudriaș. Loredana Musta, în vârstă de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, a pierdut controlul volanului, pe fondul vitezei excesive, iar autoturismul său a ieșit în afara șoselei, răsturându-se.

Loredana nu purta centură de circulație și a fost aruncată pe unul dintre geamurile mașinii, din păcate chiar în direcția în care se rostogolea autoturismul. Mașina s-a răsturnat peste ea și a strivit-o, murind pe loc, scrie Lugoj Info.

La fața locului au ajuns imediat mai multe echipaje de salvare, însă paramedicii nu au mai putut să facă nimic pentru tânără. 

Victima unui accident și-a transmis sfârșitul live

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, un grav accident s-a produs pe o şosea din Craiova. În urma impactului devastator, o tânără de 24 de ani a sfârşit.  Potrivit primelor informaţii, şoferul a pierdut controlul autoturismului şi s-a izbit puternic de un stâlp de electricitate. Pasagera din dreapta a murit în mod cumplit! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro