Tragedie în Moldova! Un băiețel de doar 12 ani a fost ucis cu sânge rece de prietenul său minor. Motivul este unul halucinant

Tragedie în Moldova! Un băiețel de doar 12 ani a fost ucis cu sânge rece de prietenul său minor. Motivul este unul halucinant © Pixabay

Un băiețel în vârstă de 12 ani s-a stins din viață după ce a fost omorât fără urmă de remușcare de prietenul său, tot minor. Motivul pentru care copilul a recurs la gestul teribil este unul absolut șocant.

Scenele de groază au avut loc în Moldova. Un copil de 14 de și-a omorât prietenul cu doi ani mai mic după ce a încercat să îi fure platforma de jocuri XBOX.

Trupul neînsuflețit al copilului de 12 ani a fost descoperit duminică dimineață, în jurul orei 09:00. Acesta se afla în interiorul unei construcții neterminate din Orhei.

Conform spuselor polițiștilor, criminalul a vrut să îi fure victimei o platformă pentru jocuri XBOX. Vinovatul o primise împrumut de la băiatul de 12 ani, iar acum refuza să i-o dea înapoi.

"Victima i-a dat cu împrumut, mai demult, făptașului o platformă pentru jocuri XBOX, iar acesta refuza să i-o înapoieze. Pe parcursul zilei, suspectul a ademenit victima pentru a-i întoarce bunul, însă a ucis-o cu sânge rece și a abandonat cadavrul. Platforma a fost ridicată astăzi de către polițiști din locuința suspectului.", potrivit știri.md.

Copilul de 12 ani a murit după mai multe lovituri de cuțit

În urma faptei sale, criminalul a încercat să ascundă trupul victimei în câțiva saci. În urma cercetărilor efectuate de medicii legiști, aceștia au constatat că băiețelul fusese înjunghiat de cel puțin 12 ori.

"Astăzi, dis-de-dimineață, minorul a încercat să ascundă cadavrul și a cerut de la mai mulți oameni din zonă doi saci, inclusiv de la mătușa sa, căreia i-a și povestit tot ce s-a întâmplat, iar femeia a alertat poliția. În cadrul audierilor, acesta le-ar fi spus oamenilor legii că ar fi comis crima după ce minorul de 12 ani ar fi întreținut relații cu verișoara sa, însă această versiune nu s-a adeverit.", informează aceeași sursă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro