Tragedie în Neamţ. Trei elevi, spulberaţi de un camion. Un copil a murit pe loc

Tragedie în Piatra Neamţ © stiripiatraneamt.ro.

Tragedie pe o şosea din Neamţ. Un accident mortal a avut loc joi dimineaţa, în jurul oreo 6:30.

Un accident teribil a avut loc joi dimineaşa în localitatea Davideni, comuna Păstrăveni, judeţul Neamţ. Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 6:30. Cei trei copiii mergea pe carosabil spre şcoală, la momentul producerii tragediei. 

Un camion cu lemne a lovit din plin trei elevi care se îndreptau spre şcoală. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre cei trei elevi a murit pe loc.

În urma impactului, cel care a sunat la 112 a fost chiar şoferul camionului, vinovat de tragedia produsă. Omul a sunat la numărul unic de urgenţă pentru a cere ajutorul.

La faţa locului au ajuns oamenii legii, dar şi cadrele medicale pentru a le acorda copiilor primul ajutor. Din păcate, pentru unul dintre elevi, intervenţia medicilor a fost prea târzie. Minorul era în clasa a VIII-a la Școala din Davideni.

Ceilalţi doi elevi se îndreptau spre şcoala din municipiul Piatra-Neamț. Lor li s-a acordat primul ajutor la faţa locului, apoi au fost transportaţi la spitalul din Târgu Neamț pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Şoferul le-a mărturisit poliţiştilor că pur şi simplu nu i-a observat pe cei trei minori, fiind orbit de o altă maşină, din sens opus. 

În acest caz oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia, dar şi dacă şoferul se face vinovat de moartea unei persoane şi vătămarea altor două.

Dacă se va găsi vinovat, şoferul camionului plin cu lemne va trebui să răspundă în faţa legii pentru fapta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro