Tragedie în Vaslui! O femeie a murit în prima zi a anului într-un incendiu devastator din propria locuință

Tragedie în Vaslui! O femeie a murit în prima zi a anului într-un incendiu devastator din propria locuință © Arhivă

Sfârșit cumplit pentru o femeie din Vaslui! Aceasta a murit în urma unui incendiu care a izbucnit în propria sa locuință. Din păcate, femeia nu a mai avut nicio șansă de scăpare din furia flăcărilor.

Tragedia a avut loc în localitatea Bulboaca, comuna Deleni, județul Vaslui. O femeie în vârstă de 75 de ani s-a stins din viață după ce în casa sa a avut loc un incendiu urmat de o explozie puternică.

Femeia nu se afla singură în casă. Aceasta trăia împreună cu soțul ei și aveau două animale de companie: un câine și o pisică. Dintre toți, doar bărbatul de 77 de ani a reușit să scape cu viață.

Pompierii care au intervenit imediat la fața locului au reușit să salveze din flăcările care au cuprins imediat locuința o magazie de materiale, o cameră din casa incendiată și două case care se aflau în apropiere.

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza jarului care a căzut din sobă.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul a trei încăperi. În casă a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de 75 ani. Soțul victimei (77 ani) a apucat să se autoevacueze înainte de a exploda butelia aflată în bucătărie. Au ars aproximativ 21 mp reprezentând două dormitoare și o bucătărie (mobilier, frigider, televizor, diverse textile), trei ferestre și tot atâtea uși. S-au degradat: un aragaz, o butelie încărcată cu GPL, o mașină de spălat, diverse textile și documente”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit realitateadevaslui.net.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro