Tragedie la Salina Târgu Ocna! Un miner s-a stins din viață după ce bucată uriașă de sare a căzut peste el

Tragedie la Salina Târgu Ocna! Un miner s-a stins din viață după ce bucată uriașă de sare a căzut peste el © Arhivă

Sfârșit tragic pentru un miner care muncea în Salina Târgu Ocna. Omul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire după ce a fost omorât de o bucată uriașă de sare.

Incidentul cumplit a avut loc la Salina Tâgu Ocna. Minerul s-a stins din viață îngropat într-o cantitate uriașă de sare.

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bacău a transmis că incidentul tragic a avut loc când minerul în vârstă de 34 de ani curăța sarea depusă pe pereții din interiorul Silozului nr.3, informează desteptarea.ro.

În timp ce muncea, minerul a fost strivit de o bucată uriașă de sare, acoperindu-l și sufocându-l. 

Deși a fost scos imediat de sub cantitea mare de sare și oamenii au chemat alertați ambulanța, tânărul de 34 de ani nu a mai avut nicio șansă la viața.

La fața locului s-au deplasat salvatorii care i-au efectuat manevre de resuscitare, însă, din păcate aceștia i-au anunțat decesul.

Minerul de 34 de ani nu era căsătorit.

O persoană a fost înghițită de ape, după ce barca în care se afla s-a răsturnat

Un alt incident șocant a avut loc astăzi. O persoană și-a pierdut viața după ce ambarcațiunea în care se afla alături de încă 9 persoane s-a răsturnat în apă.

Tragedia s-a produs în Delta Dunării. O ambarcațiune ce transporta 10 persoane s-a răsturnat în apă. În timp ce 9 oameni au reușit să se salveze, soarta a fost crudă pentru conducătorul ambarcațiunii, acesta fiind înghițit de ape.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro