Tragedie pe o şosea din Suceava! Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni VIDEO

Un copil a fost spulberat pe trecerea de pietoni © Captura video

Încă o tragedie a avut loc pe o şosea din ţară. Mai exact, un copil de doar doi ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni din Suceava. Atenţie, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Tragicul eveniment a avut loc chiar sub ochii părinţilor copilului lovit de maşină. Întreaga familie se afla pe trotuar, aşteptând culoarea verde a semaforului, însă într-o clipă de neatenţie, micuţul a fugit de lângă părinţi, direct în faţa maşinii.

Pentru că era culoarea roşie la semafor pentru pietoni, bărbatul care se afla la volanul maşinii nu s-a gândit nici o clipă că trebuie să frâneze în dreptul trecerii de pietoni. Şi pentru că l-a văzut prea târziu pe copil, şoferul nu a mai apucat să calce frâna, lovindu-l pe micuţ din plin.

În imaginile surprise de camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum toată tragedia a durat doar o clipă. Copilul a fugit de lângă tatăl său, pe culoarea roşie a semaforului, direct în faţa maşinii. În urma impactului, copilul a fost aruncat câţiva metri pe şosea.

Părinţii, şocaţi de cele întâmplate, au fost cei care au sunat imediat la 112. Copilul a fost transportat de urgenţă la prima unitate medicală, ajungând la spital în comă. Medicii se luptă acum pentru a-i salva viaţa.

Şi oamenii legii au ajuns la locul tragediei, iar şoferul care a spulberat copilul de doi ani pe trecerea de pietoni a fost testat cu aparatul etilotest. În urma testării, rezultatul a fost negativ.

În acest caz s-a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia şi cine se face vinovat.

Până atunci, familia copilului speră şi se roagă ca micuţul lor de doar doi ani să scape cu viaţă după această tragedie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro