Tragedie românească, în Monaco! Un deținut s-a sinucis chiar în celula în care era închis

Tragedie românească, în Monaco! Un deținut s-a sinucis chiar în celula în care era închis © Pixabay

Tragedie românească, în Monaco! Un deținut s-a spânzurat chiar în celula în care era închis, marcând, astfel, primul eveniment de acest gen. Potrivit presei, nimeni nu a recurs la un asemenea gest extrem niciodată, într-o închisoare din Monaco. 

Deținut român, găsit spânzurat în celulă

Un deținut român a reușit o adevărată premieră, în Monaco. Acesta a fost găsit sprânzurat cu unul dintre cearșafurile de pe pat, chiar în celula în care era închis, notează presa. 

Potrivit informațiilor oferite de antena3.ro, românul a fost descoperit fără suflare în celula sa joi, iar cazul a fost prezentat Parchetului vineri. 

Se pare că nimeni nu s-a sinucis niciodată într-o închisoare din Monaco, mai notează sursa citată. 

Deținutul de origine română a fost băgat în spatele gratiilor în luna august, iar în curând, acesta urma să fie judecat pentru folosirea frauduloasă a mijloacelor de plată, precum și pentru furt. Pentru moment, nimeni nu știe ce l-a împins pe tânăr la acest gest extrem. 

În urma celor întâmplate, oamenii legii au demarat o anchetă, pentru stabilirea exactă a circumstanțelor în care s-a produs tragedia. 

În ultima perioadă, 131 de persoane și-au pus capăt zilelor în închisorile franceze, comparativ cu un număr mai scăzut de sinucideri, înregistrat în anul 2017, atunci când s-au înregistrat 117 sinucideri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro