Trei bărbați din Pitești nu au mai suportat carantina. S-au luat la bătaie în fața jandarmilor

Trei bărbați din Pitești nu au mai suportat carantina. S-au luat la bătaie în fața jandarmilor © Arhiva

E grea viața și în carantină atunci când te lovește plictiseala sau te saturi pur și simplu de fețele colegilor. Asta au dovedit trei bărbați din Pitești care se află în perioada de carantină din cauza noului coronavirus.

După ce au locuit timp de o săptămână sub același acoperiș, trei bărbați care se aflau într-un centru de carantină din Pitești s-au luat la bătaie. Pentru a pune capăt conflictului izbucnit din senin, colegii celor trei au fost nevoiți să ceară ajutorul jandarmilor care îi păzeau.

Incidentul a avut loc marți seara, în Pitești. Cei trei bărbați se aflau în centrul de carantină după ce s-au întors de peste hotare sau au fost contacți direcți ai unor persoane deja infectate.

Fiind suspecți de coronavirus, autoritățile au decis ca cei trei bărbați să stea pentru 14 zile în carantină. Aceștia au fost internați în camere separate, doar că din plictiseală, la un moment dat, au ieșit pe hol pentru a mai face conversație, iar de aici până la un scandal în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Între cei trei a izbucnit dintr-o dată o adevărată ceartă, iar doi dintre aceștia l-au luat la bătaie pe cel de-al treilea. Victima a încasat câțiva pumni până ce colegi au auzit scandalul și au chemat imediat jandarmii.

Cei care asigurau paza centrului din Pitești, dotați cu măști și echipamente de protecție, au intervenit imediat. La intrarea în centru, jandarmii i-au găsit pe cei trei bărbați pe hol, în dreptul camerelor în care fiecare era repartizat.

În urma comflictului, victima s-a ales cu răni la nivelul feței, jandarmii găsindu-l plin de sânge.

Acum ce doi agresori s-au ales cu câte o amendă, iar victima cu un avertisment. De asemenea, cei trei vor ajunge în atenția poliției și pentru ”zădărnicia combaterii bolilor”.

"În această cauză jandarmii au aplicat trei sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991, art. 2, pct. 24 'provocare ori participarea efectivă la scandal' , două amenzi în valoare de 800 de lei și un avertisment, și de asemenea au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală pe numele celor trei bărbați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de 'zădărnicirea combaterii bolilor', prevăzută și sancționată de art. 352 Cod Penal, întrucât aceștia nu au respectat măsurile de carantină, și anume au părăsit camerele în care sunt carantinați. Documentele întocmite în această cauză au fost predate organelor de poliție în vederea continuării cercetărilor", se arată într-o informare a Jandarmeriei, potrivit ziarulargesul.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro