Trupul Gabrielei Aiban, şoferiţa de TIR găsită moartă într-o benzinărie din Italia, a ajuns acasă! Soţul încă nu a primit rezultatul autopsiei

+3 click pentru
galerie

Gabriela Aiban va fi condusă pe ultimul drum joi © Facebook

Trupul neînsufleţit al Gabrielei Aiban, şoferiţa de TIR care a fost găsită moartă într-o benzinărie din Italia, a fost adus acasă. Sicriul a fost depus la capea din Jibou.

Citeşte şi - Mesajul sfâșietor al uneia dintre fiicele șoferiței de TIR care a murit în Italia. Familia o aștepta pe Gabriela cu nerăbdare

Procedurile de repatriere a Gabrielei Aiban au fost finalizate de cătzre familie, iar marţi sicriul cu trupul neînsufleţit a fost adus acasă cu o autospecială funerară. Gabriela Aiban va fi condusă pe ultimul drum joi.

"Trebuie să iau legătura cu Consulatul General al României la Torino pentru a primi documentele medicale", a declarat Marius, soţul Gabrielei Aiban, pentru adevarul.ro, despre rezultatul autopsiei.

Citeşte şi - Soțul Gabrielei Aiban, șoferița de TIR moartă în Italia, o așteaptă să se întoarcă în sicriu: „Urma să ne cumpărăm apartament”

Gabriela Aiba avea 33 de ani. A fost găsită moartă pe data de 24 Mai într-o benzinărie din Italia, în TIR-ul pe care îl conducea. Ea şi Marius au împreună două fiice. Aceştia se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum pe cea care plecase departe pentru a le asigura un trai decent. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro