Tudor Chirilă i-a umilit pe "boşii" de la TV care l-au "ars" la bani! Le-a dat lovitura de graţie

+3 click pentru
galerie

Aflat într-un scandal teribil cu şefii televiziunii publice, care i-au tras o "ţeapă" de zile mari, Tudor Chirilă i-a făcut K.O., recent, în instanţă.

Recent, Tudor Chirilă a câştigat definitiv procesul deschis în urmă cu mai bine de patru ani conducerii TVR, în care artistul solicita executarea silită a postului TV. Astfel, artistul poate pune în aplicare, acum, o decizie de executare silită din 2016, pe care TVR a contestat-o, în încercarea disperată de a amâna blocarea conturilor bancare. Procesul lui Chirilă a început în 2014, la un an după ce TVR a concediat aproape 700 de angajaţi şi a declarat pierderi de circa 130 milioane de euro şi datorii la bugetul de stat de 65 milioane de euro.

Tudor Chirilă este un actor, muzician, compozitor și producător român. A fost solistul trupei Vama Veche, apoi a înfiinţat formația Vama. Ca actor, a jucat în numeroase filme de scurt și lung-metraj și a interpretat roluri de referință în spectacolele de teatru ale unora dintre cei mai importanți regizori români. În 2012, a publicat prima sa carte, “Exerciții de echilibru”, care a reunit o selecţie a celor mai bune texte de pe blogul personal.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro