Turist român, mărturie cutremurătoare despre tragedia în care și-au pierdut viața o româncă și fiul ei: "Din păcate au preferat să rămână"

Turist român, mărturie cutremurătoare despre tragedia în care și-a pierdut viața o româncă și fiul ei: "Din păcate au preferat să rămână" © captura video

Un turist român din Grecia a povestit cum s-a întâmplat tragedia în care o româncă de 54 de ani și fiul ei, de 8 ani, a murit în tragedia din Halkidiki.

Acesta povestește că a auzit furtuna și s-a speriat teribil. Românca și fiul ei se aflau la o tavernă când vântul a suflat acoperișul.

"Eram în casă, când a venit furtuna. S-a simţit destul de puternic, a durat cam jumătate de oră, dar a fost foarte puternică. N-am crezut că poate exista aşa ceva. Am înţeles că era un grup de români care au luat masa la restaurantul respectiv, în momentul în care a început furtuna mare parte dintre ei au fugit, iar doamna cu copilul din păcate au preferat să rămână, să se adăpostească de ploaie sub această copertină, acest acoperiş, peste care s-a prăbuşit un copac şi s-a întâmplat tragedia. Eu niciodată nu am mai văzut aşa ceva.", a declarat bărbatul, potrivit observator.tv.

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest