Tzancă Uraganu, motiv de scandal în clanul Duduienilor / Au ajuns să se certe fraţii între ei

+3 click pentru
galerie

Scandalul declanșat în luma interlopă după ce un membru al grupării „Garda de fier” l-a bătut, înainte de Sărbători, pe manelistul Tzancă Uraganu, a reușit să împartă clanul Duduienilor în două tabere rivale, gata să se măcelărească una pe cealaltă.

Nu cu mult timp înaintea sărbătorilor de iarnă, Tzancă era făcut K.O. la o petrecere, de unul dintre membrii clanului Spoitorilor, sau “Garda de fier”, cum le place lor să se recomande pe piața infracțională. Incidentul nu a rămas fără urmări, mai ales că Tzancă face parte din clanul Duduianu, fiind nepot al răposatului Cristofor și implicit văr cu fiii acestuia, care au ajuns, între timp, la cârma grupării. După ce a făcut mai multe declarații războinice, lăutarul Tzancă a uitat de legile nescrise ale lumii din care susține că face parte și a mers la Poliție, unde a depus plângere.

Deși părea că incidentul își va găsi o soluție în Justiție, Duduienii s-au inflamat din nou după ce Anaser, vărul lui Tzancă și Estronom, unul dintre frații lui Cristofor, s-au filmat în casa lui Vasile Spoitoru și au postat pe internet o filmare în care își arată susținerea față de “Garda de fier”, în ciuda faptului că unul dintre membrii acestei grupări le-a bătut ruda. Mai mult, concluzia generală a acestui live a fost aceea că, dacă cineva a greșit față de Tzancă „în viață este firesc să mai și greșești”, iar ei toți, Duduienii și Spoitorii sunt o familie, iar la nevoie, vor lua “măsuri” împotriva celor care vor să-i dezbine.

Această filmare l-a scos, însă, din minți, pe Denom (foto sus), fratele lui Estronom, care a postat pe internet un mesaj în care a declarat război. “O să vezi tu, Vasile Spoitoru, de n-o să ai belea cu mine!”, a tunat Denom, care s-a arătat extrem de supărat și pe fratele său. În același timp, Denom a ținut să-l ofenseseze și pe nepotul său Anaser, despre care a menționat că, în acest război, „nici nu-l interesează”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro