“Tzancă Uraganu”, scandal penal cu o manelistă protejată de Dan Bursuc / Artista a luat o decizie neaşteptată

+6 click pentru
galerie

Celebrul manelist “Tzancă Uraganu” are lipici la scandaluri cu iz penal, el fiind acuzat că şi-a terorizat o colegă de breaslă, din anturajul lui Dan Bursuc.

Andrei Velcu, alias “Tzancă Uraganu”, a fost chemat în faţa judecătorilor, anul trecut, de o artistă apropiată lui Dan Bursuc, Mădălina (foto jos), care a solicitat emiterea unui ordin de protecţie. Manelista a susţinut că îi se teme pentru viaţa ei şi a copiilor săi, deoarece ar fi fost ameninţată de Andrei Velcu. La scurt timp, însă, manelista s-a sucit la 180 de grade şi a declarat în faţa procurorilor că nu doreşte ca Tzancă să fie chemat în faţa judecătorilor.

Aşa că judecătorii au închis dosarul, la primul termen. „Ia act de renunţarea reclamantei la judecarea cererii formulate în interesul său de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti. Onorariul apărătorului din oficiu, pentru asistenţa juridică asigurată pârâtului, în cuantum de 500 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de recurs, care se depune la Judecătoria Ploieşti”, au dispus magistraţii.

Decizia Mădălinei ar putea avea legătură cu un stabor (judecată ţigănească – n.r.) organizat la scurt timp după izbucnirea scandalului penal, în cadrul căruia Tzancă ar fi fost avertizat să o lase în pace pe Mădălina. Şi se pare că a funcţionat, fiindcă cei doi au apărut, zilele trecute, la aceeaşi masă, alături de Dan Bursuc, Laura Vass şi alţi câţiva artişti.

Prins în timp ce încerca să mituiască un poliţist

În luna ianuarie a acestui an, Tzancă a încercat să mituiască un echipaj de la Poliţia Rutieră, ca să nu primească amendă fiindcă a trecut pe linie continuă şi nu avea asigurare obligatorie la bolidul de 200.000 de euro pe care îl conducea. Conform presei locale, mai multe persoane de etnie rromă care s-au strâns ca la urs la locul incidentului ar fi făcut presiuni asupra oamenilor legii pentru ca aceștia să accepte suma oferită de “Tzancă Uraganu”, însă poliţiştii au refuzat categoric „atenţia” manelistului. Conform surselor amintite, Direcția Generală Anticorupție a deschis dosar penal pe numele lui Andrei Velcu, pentru tentativă de dare de mită.

Bătut de un interlop

La finele anului trecut, “Tzancă Uraganu” a fost pocnit în plină figură de un interlop, la un chef care era transmis în direct pe Facebook. La scurt timp după incident, surse apropiate manelistului vorbeau despre faptul că bătăușul ar fi fost deranjat de atitudinea lui Tzancă și ar fi reacționat violent din cauza alcoolului.

Totuși, deși a lansat pe internet mai multe amenințări cu bătaia și chiar cu violul, lăutarul care, în public, se comporta ca un șef de mafiot a mers, în secret, la Poliție. Potrivit unor surse judiciare, acesta a scris în plângere că Florin Avram, zis Kani Spoitoru (foto sus), l-a bătut în public, după care, ca să nu-l bată din nou, i-ar fi cerut o sumă de bani. Ca urmare, judiciariștii Poliției Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru șantaj și lovire și alte violențe.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro