Ucigașul de la spitalul din Piatra Neamț, reținut pentru 24 de ore

Ucigașul de la spitalul din Piatra Neamț, reținut pentru 24 de ore © tvmneamt.ro

Bărbatul care și-a ucis cu bestialitate soția într-un spital din Neamț a fost reținut pentru 24 de ore. Ucigașul, în vârstă de 50 de ani, a recurs la crimă după ce femeia l-a anunțat că are de gând să divorțeze. 

Anca Patriche a fost ucisă cu sânge-rece de soțul său, chiar în propriul birou. Directoarea de la Îngrijiri Medicale a sfârșit tragic, chiar în timpul programului, fiind pândită de soțul ei. Bărbatul nu a acceptat ideea că aceasta are de gând să divorțeze, astfel că a vrut să îi dea o lecție. Acesta a pândit-o pe holurile spitalului din Neamț, a așteptat ca aceasta să rămână singură în birou și a acționat. A intrat în biroul acesteia și a înjunghiat-o.

Femeia decisese să divorțeze din cauza abuzurilor la care era supusă, a violențelor și a crizelor de gelozie pe fondul consumului de alcool. Femeia era atât de terorizată, încât deseori își ruga colegii să o înșoțească spre casă atunci când pleca de la serviciu. Din păcate, a sfârșit de mâna celui de care s-a temut cel mai mult. Bărbatul se află acum în arest pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat în fața magistraților de la Tribunalul Neamț cu propunere de arestare preventivă, potrivit news.ro.

Chiar dacă femeia se temea de soțul ei, aceasta nu a solicitat niciodată ordin de protecție.
”Victima nu solicitase ordin de protecție față de bărbat. De asemenea, în prealabil, nu ar fi depuse sesizări privind posibile acte de violență”, a declarat Georgiana Moșu, purtator de cuvant IPJ Neamt.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro