Ucigaşul lui Petrişor şi-a recunoscut fapta. Bărbatul a mărturisit că a vrut să îşi facă singur dreptate

Ucigaşul lui Petrişor şi-a recunoscut fapta © Arhiva

Ucigaşul lui Petrişor, minorul de doar 14 din din Vaslui, a şocat o ţară întreagă. Bărbatul a recunoscut că a vrut să îşi facă singur dreptate, după ce copilul i-ar fi incendiat magazinul.

Bărbatul care i-a luat viaţa lui Petrişor, după ce i-a aplicat foarte multe lovituri cu un par, apoi i-a ascuns cadavrul este şi el tată a trei copii.

Omul a recurs la acest gest extrem pentru faptul că la sfârşitul anului trecut, Petrişor, dar şi alţi doi copii, i-ar fi incendiat magazinul.

Revoltat, omul a postat atunci un video prin care le arăta celor din mediul online că s-a ales praful de toată munca sa. Totodată acesta reclama faptul că poliţia i-ar ştii pe vinovaţi, doar că nu acţionează. Din această cauză, omul a decis că este momentul să îşi facă singur dreptate.

Agresorul şi-a recunoscut fapta, doar după ce a picat testul cu detectorul de minciuni.

Chiar şi după oribila crimă pe care a comis-o, patronul magazinului a mai şocat o dată.

''Dar ei nu au avut copii până acum? De ce nu i-a căutat până acum, să-i întrebe: băi copilule, ce ai făcut?! De ce i-ai dat foc lu'ăsta?'', este mărturia halucinantă a ucigaşului în vârstă de 39 de ani.

Dan Mîcnea şi-a premeditat fapta

Dan Mîcnea, şi-a premeditat fapta, asta arată un filmuleţ realizat chiar de el, în urmă cu trei luni, atunci când, minorul i-ar fi incendiat magazinul.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani din Oţeleni, pus sub acuzare pentru moartea lui Sebastian Petrişor Gaiţă, a realizat un clip video la începutul lunii decembrie a anului trecut, în care a arătat fiecare colţişor din încăperea făcută scrum în urma incendiului. Omul a filmat tot dezastrul, apoi a urcat imaginile pe pagina sa de Facebook.

Pe fundal, Dan Mîcnea vorbeşte despre pagube, dar şi despre suspecţii care i-ar fi distrus magazinul şi ar fi putut să îi omoare socrii.

Omul este extrem de revoltat şi spune că oamenii legi ar cunoaşte făptaşii, doar că nu iau măsuri. Astfel, omul a deschis propria anchetă în acest caz. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro