Ucigaşul Mihaelei Runceanu, în faţa judecătorilor / De ce a fost acuzat celebrul criminal!

+4 click pentru
galerie

„Exilat” în Marea Britanie, ucigaşul Mihaelei Runceanu a fost chemat, din nou, în faţa judecătorilor, fiind acuzat că a tras ţeapă unei firme.

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost citat de magistraţi într-un dosar de executare silită, el fiind acuzat că a tras în piept o firmă care oferă împrumuturi rapide. Imediat după ce a încasat banii, Ştefănescu a plecat din ţară, iar ratele au rămas neplătite, aşa că societatea a încercat să recupereze datoria. Însă, întrucât cererea a fost introdusă tardiv, judecătorii au respins-o, iar Ştefănescu a scăpat de procesul din ţara natală.

A ucis-o pe artistă şi a incendiat cadavrul

Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955 la Buzău şi a fost cântăreaţă de muzică uşoară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Bucureşti şi a obţinut premii la festivalurile "Mamaia" şi "Melodiile anului" în 1976, 1988, 1984, 1985, 1986 şi 1987. Mihaela Runceanu a murit pe 1 noiembrie 1989 în jurul orei 1:00 dimineaţa, asasinată în garsoniera sa din Bucureşti de pe Şoseaua Mihai Bravu. Criminalul a strâns-o de gât cu cablul de la telefon, a jefuit-o, apoi i-a dat foc cadavrului. La doar 36 de ore de la comiterea crimei, Daniel Cosmin Ştefănescu a fost prins şi arestat. O cunoștea pe Mihaela Runceanu, căreia îi furniza discuri, filme video și casete cu muzică. Anchetatorii au aflat că bărbatul a intenționat de la bun început să o jefuiască. Ștefănescu, care avea 21 de ani la vremea crimei, a primit 25 de ani de închisoare.

Graţiat dintr-o eroare

În 2004, a fost eliberat în baza unei grațieri eronate. A ajuns înapoi după gratii, unde a mai ipsășit încă 16 luni de pedeapsă, pentru ca în final să fie eliberat pentru bună purtare, în 2006. După eliberare, Ștefănescu a lucrat ca vânzător la un magazin de haine din București, însă oamenii au început să îl recunoască şi, de teamă să nu fie linşat, s-a întors la casa părintească, aflată într-o localitate de lângă Capitală. Ulterior, s-a stabilit în Anglia, unde lucrează la un depozit, în apropiere de Londra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro