Ucigaşul Mihaelei Runceanu, în faţa judecătorilor / De ce a fost acuzat celebrul criminal!

+4 click pentru
galerie

„Exilat” în Marea Britanie, ucigaşul Mihaelei Runceanu a fost chemat, din nou, în faţa judecătorilor, fiind acuzat că a tras ţeapă unei firme.

Daniel Cosmin Ștefănescu a fost citat de magistraţi într-un dosar de executare silită, el fiind acuzat că a tras în piept o firmă care oferă împrumuturi rapide. Imediat după ce a încasat banii, Ştefănescu a plecat din ţară, iar ratele au rămas neplătite, aşa că societatea a încercat să recupereze datoria. Însă, întrucât cererea a fost introdusă tardiv, judecătorii au respins-o, iar Ştefănescu a scăpat de procesul din ţara natală.

A ucis-o pe artistă şi a incendiat cadavrul

Mihaela Runceanu s-a născut pe 4 mai 1955 la Buzău şi a fost cântăreaţă de muzică uşoară şi profesoară de canto la Şcoala Populară de Arte din Bucureşti şi a obţinut premii la festivalurile "Mamaia" şi "Melodiile anului" în 1976, 1988, 1984, 1985, 1986 şi 1987. Mihaela Runceanu a murit pe 1 noiembrie 1989 în jurul orei 1:00 dimineaţa, asasinată în garsoniera sa din Bucureşti de pe Şoseaua Mihai Bravu. Criminalul a strâns-o de gât cu cablul de la telefon, a jefuit-o, apoi i-a dat foc cadavrului. La doar 36 de ore de la comiterea crimei, Daniel Cosmin Ştefănescu a fost prins şi arestat. O cunoștea pe Mihaela Runceanu, căreia îi furniza discuri, filme video și casete cu muzică. Anchetatorii au aflat că bărbatul a intenționat de la bun început să o jefuiască. Ștefănescu, care avea 21 de ani la vremea crimei, a primit 25 de ani de închisoare.

Graţiat dintr-o eroare

În 2004, a fost eliberat în baza unei grațieri eronate. A ajuns înapoi după gratii, unde a mai ipsășit încă 16 luni de pedeapsă, pentru ca în final să fie eliberat pentru bună purtare, în 2006. După eliberare, Ștefănescu a lucrat ca vânzător la un magazin de haine din București, însă oamenii au început să îl recunoască şi, de teamă să nu fie linşat, s-a întors la casa părintească, aflată într-o localitate de lângă Capitală. Ulterior, s-a stabilit în Anglia, unde lucrează la un depozit, în apropiere de Londra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro