Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. Fotografia a fost publicată cu doar câteva zile înainte de dispariția de pe Whatsapp

+3 click pentru
galerie

Ultima imagine cu Cristina Țopescu în viață. Fotografia a fost publicată cu doar câteva zile înainte de dispariția de pe Whatsapp © facebook

Vestea morții Cristinei Țopescu a șocat o întragă țară. Cu doar câteva zile înainte de ultima sa apariție pe Whatsapp, vedeta a publicat o imagine pe pagina de socializare cu oameni dragi sufletului ei.

Trupul Cristinei Țopescu a fost descoperit în această seară fără viață, chiar în locuința în care aceasta traia. În aceste momennte anchetatorii fac primele investigații privind moartea jurnalistei, iar potrivit Antena3, cazul este încadrat în moarte suspectă.

Înainte cu doar 10 zile înainte să fi avut ultima activitate pe Whatsapp, Cristina Țopescu a publicat o imagine pe pagina sa de socializare alături de doi prieteni, doi oameni din televiziune, foarte dragi pentru aceasta. Se pare că aceasta este ultima imagine cu vedeta în viață, iar fotografie o surprinde foarte fericită, cu zâmbetul pe buze, așa cum a fost dintotdeauna.

”Cu doi oameni dragi mie și vouă prietenilor mei, știu eu asta! Știți cine sunt, nu? Am făcut poza asta după emisiunea de aseară, o postez azi, mai pe seară, s-o vedeți.”, a scris jurnalistă în dreptul imaginii.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați acesteia, iar moartea sa se pare ca a survenit în urmă cu mai multe zile, abia astăzi vecinii anunțând că fosta realizatoare TV nu a mai ieșit din casă de mai mult timp și s-au gândit că ceva rău s-a întâmplat. Din păcate, Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro