ULTIMA ORĂ! Axinte, chemat la DNA. Actorul a fost audiat într-un dosar de trafic de influenţă

+3 click pentru
galerie

ULTIMA ORĂ! Axinte, chemat la DNA. Actorul a fost audiat într-un dosar de trafic de influenţă © Facebook

Actorul Florin Petrescu a fost chemat la DNA pentru a fi audiat. Actorul cunoscut drept Axinte a ajuns în urmă cu puţin timp la sediul DNA, aici unde este chemat să dea declaraţii într-un dosar de trafic de influenţă.

Potrivit Antena 3, Florin Secureanu, managerul spitalului Malaxa, l-a denunţat pe Florin Petrescu, alis Axinte, într-un dosar de trafic de influenţă. Medicul îl acuză pe Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Florin Petrescu, alias Axinte, a oferit şi primele declaraţii, precizând că el nu a vrut decât să ajute pe cineva şi că la mijloc este doar o neînţelegere.

”Am vrut să ajut pe cineva. A zis: Ești prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai zică de spitalul nostru! Și m-am dus la Dan și i-am spus că, uite, nu mai face așa multe probleme că Secureanu... Și a spus, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul. Și eu i-am pus în legătură și asta a fost. Nu știu suma, ei au vorbit între ei, au făcut facturi”, a spus actorul, la sosirea la DNA, potrivit sursei citată.

Vulpiţa, ofertată de Axinte să se lanseze în muzică

Vulpiţa i-a atras atenţia lui Axinte, care are pentru ea o ofertă de zile mari. Artistul i-a propus acesteia să se facă cântăreaţă şi chiar vrea să o ajute să scoată o piesă care va fi înregistrată în studio la Florin Peşte. Axinte nu a fost deloc impresionat de Vulpiţă pentru felul în care dansează, însă i s-a părut că are ureche muzicală, astfel că vrea să o facă artistă. Dacă vă gândeaţi că Viorel ar putea fi scos din schemă, nici vorbă, acesta ar urma să fie managerul soţiei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro