Ultimă oră! Concluziile autopsiei femeii arse de la Floreasca vor fi gata în două luni. Ce au anunțat medicii

Ultimă oră! Concluziile autopsiei femeii arse de la Floreasca vor fi gata în două luni. Ce au anunțat medicii © arhiva

Concluziile autospsiei în cazul femeii arse la spitalul Floreasca vor fi gata abia peste două luni, iar potrivit medicilor de la INML arsurile nu prezintă semne de infecții. 

Știre de ultimă oră în cazul incidentului petrecut duminică seară la spitalul Floreasca din București, după ce o femeie de 66 de ani a murit. Aceasta suferea de o boală gravă, iar starea ei s-a înrăutățit ducând la deces după ce a fost arsă pe o suprafață de 40% din corp.

 Potrivit medicului primar din cadrul INML, Adrian Francisc ,concluzile autopsiei acesteia vor fi gata abia peste două, trei luni, însă tot acesta a spus pentru Mediafax că arsurile de pe corpul femeii nu prezentau semne de infecții care să fi dus la moartea acesteia. 

„Am recoltat mai multe probe, concluziile autopsiei medico-legale va fi gata probabil în două, trei luni. Cauzele de deces le-am scris pe certificatul constatator al decesului. Acesta este un act medical cu caracter confidenţial, l-am dat familiei. (Durează atât de mult - n.red.) pentru că rezultatul histopatologic durează cel puţin două luni. La autopsie, arsurile nu aveau semne de infecţii, arătau în curs vindecare”, a spus medicul din cadrul INML.

Între timp, luni, Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate a decis să suspende acreditarea Spitalului Floreasca, pentru că incidentul nu a fost raportat de către conducerea unității medicale și totodată, Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei a deschis un dosar penal de ucidere din culpă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro