Ultima imagine cu Coca, femeia ucisă de soţ într-un sat din Vaslui! Venise în ţară în concediu

+3 click pentru
galerie

Ultima imagine cu Coca, femeia ucisă de soţ într-un sat din Vaslui! Venise în ţară în concediu © Facebook

Coca, femeia din Corni - Albeşti, omorâtă de soţ după ce s-a întors de la muncă din străinătate, abia aştepta să ajungă acasă. Din păcate, după doar trei zile petrecute în casa din Vaslui, aceasta a fost ucisă de soţ cu patru lovituri de cuţit. 

Conform vremeanoua.ro, femeia i-ar fi cerut divorţul. În timp ce unii oameni spun că bărbatul o suspecta că îl înşela cu un prieteni, există şi vecini care spun că e o poveste inventată şi că de fapt familia lor era liniştită şi fericită. 

Pe data de 19, Coca publica o fotografie pe pagina sa, făcută în avion. Atunci a venit în ţară. "Concediu", a scris ea în dreptul imaginii, fără să ştie că este ultimul zbor. Dacă atunci a primit o mulţime de urări pentru concediu, acum comentariile sunt de condoleanţe. Doi copii, o fată şi un băiat, au rămas fără mamă, iar tatăl lor va merge la închisoare.

"Mai bine nu venea în concediu / Dumnezeu să te ierte, suflet nevinovat! / Foarte dureros. Fără cuvinte / Condoleanţe! Merită închisoare pe viaţă / Criminalii nu trebuie să trăiască în libertate", sunt comentarii apărute pe pagina Cocăi, femeia ucisă de soţ.  

Fiica lor, studentă în Bucureşti, s-a întors de urgenţă acasă, după ce rudele au anunţat-o de tragedie. 

"Nimeni nu poate spune ce s-a întâmplat de s-a ajuns aici. Erau doar ei doi acasă. Eu am ajuns de puţin timp, de la Bucureşti, după ce am fost sunată de rude si mi-au spus ce s-a întâmplat. Fratele meu era la Vaslui, la scoală. Nu ştim nimic, nu ştim absolut nimic", a spus fiica celor doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro