Ultima poză cu Valentina Nica în viaţă! Este fotografia care l-a enervat pe Cosmin Dan încât i-a dat foc

+2 click pentru
galerie

Ultima poză cu Valentina Nica în viaţă! Este fotografia care l-a enervat pe Cosmin Dan încât i-a dat foc © Facebook

A apărut ultima fotografie cu Valentina Nica în viaţă. Imaginea cu ea şi Anisia, iubita lui Cosmin Dan, a fost publicată pe opiniabuzau.ro, după ce ieri a avut loc primul termen al procesului lui Cosmin Dan. 

După aproape nouă luni de la incidentul grav, a început procesul. Cosmin Dan, dar şi cei care au participat la incendiere, au dat declaraţii în faţa instanţei. Anisia, cea care s-a pozat cu Valentina Nica şi i-a trimis poza lui Cosmin, a fost supusă testului poligraf deoarece declaraţiile ei au fost cu totul altele faţă de ceilalţi martori.

Potrivit sursei citate, Anisia a răspuns la 13 întrebări sub testul poligraf, iar la două dintre ele a avut un comportament disimulat. Instanţa urmează să decidă dacă ea a spus sau nu adevărul. 

La proces au participat şi părinţii Valentinei Nica, Milica Dodan şi Iulian Nica. Aceştia cer despăgubiri morale de 150 000 de euro. Parte civilă în proces este şi asociaţia de proprietari de care aparţine blocul unde Valentina Nica a fost incendiată. 

Cosmin Dan a spus în faţa instanţei că totul a fost o joacă şi nu a vrut să o ucidă, ci doar să o sperie. Antonio, un martor aflat în apartament a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul. El a fost celc are a cerut ajutor la 112.

"Era nervos, a început să ţipe, strigând la Valentina: de ce te bagi în relaţia mea? Îţi dau foc, te omor! Am văzut că era băut şi drogat. A intrat în dormitor, a luat-o la bătaie, dându-i palme în cap, a lovit-o şi cu pumnii, aplicându-i o lovitură în zona ficatului. A continua să o lovească. La un moment dat a luat masa pe care erau paharele şi sticla şi a aruncat-o spre ea. S-a ferit, dar masa a atins-o pe spate. A luat-o de păr. Am încercat cât am putut să îl îndepărtez. A încercat şi Anisia, dar nu a avut prea multă forţă, fiind operată la coloană. Valentina ţipa, că va chema Poliţie. A luat un scaun şi l-a aruncat spre ea, dar a agăţat un alt scaun şi s-a lovit singur la cap. Striga la mine că eu l-am lovit. am reuşit să îl îndepărtez până la uşa de la intrare. L-a sunat pe Clonţ şi i-a zis "adu-mi o sticlă cu benzină, că eu pe asta o omor, îi dau foc". Valentina urla de spaimă şi striga la el să termine că nu a făcut nimic. După zece minute a apărut Clonţ: ia, dă-i foc!". Am auzit clar că am fost lângă. 

A început să stropească cu benzină, arucând spre Valentina. A dat cu benzină pe alte lucruri din cameră. El era la marginea patului şi a aprins bricheta, imediat totul a luat foc, inclusiv Valentina. Ardea tot, s-a făcut un fum dens. Şi Clonţ şi Anisia au văzut când inculpatul a aprins bricheta şi a luat foc. Naum a pătruns foarte puţin după care s-a retras. Am sunat la 112 şi am spus că a luat foc cineva. După ne-a deschis Cosmin Dan uşa şi ne-a spus să ieşim. Nu mai ştiu dacă Valentina a ţipat. (...) Cosmin a încercat să se întoarcă după victimă, dar nu a mai apucat din cauza fumului. Am văzut că era negru la faţă", a declarat Antonio Măcelaru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro