Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa! Ce le-a spus polițiștilor, înainte să își ia viața

Ultimele cuvinte ale lui Marcel Lepa! Ce le-a spus polițiștilor, înainte să își ia viața © Arhivă

În urmă cu câteva zile, Marcel Lepa, criminalul care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, aflat în misiune, și-a pus capăt zilelor în închisoare. Înainte de a muri, însă, le-a spus polițiștilor ceva care i-a surprins până și pe ei.

Potrivit unui document eliberat de Penitenciarul Timișoara, înainte de a își pune capăt zilelor, Marcel Lepa și-a exprimat regretul față de moartea polițistului Cristian Amariei.

„Îmi pare rău, nu așa trebuia să se întâmple lucrurile. Situația a luat o întorsătură dramatică”, ar fi fost ultimele cuvinte ale lui Lepa, potrivit stirilekanald.ro.

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Peninteciarului Timișoara.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro