Un adolescent de 15 ani şi-a găsit sfârşitul în cel mai tragic mod. Poliţiştii clujeni fac cercetări

Un adolescent de 15 ani şi-a găsit sfârşitul în cel mai tragic mod © Arhiva

Sfârşit tragic pentru un adolescent din Cluj. Un băiat în vârstă de doar 15 ani a murit electrocutat, sub privirile prietenilor.

Momente de groază pentru o familie din Cluj, după ce copilul în vârstă de doar 15 ani a avut parte de o moarte extrem de tragică.

Teribila tragedie a avut loc în a doua parte a zilei de miercuri, 4 martie, la Pata Rat, lângă Cluj Napoca.

Adolescentul şi-a găsit sfârşitul, după ce, împreună cu câţiva prieteni, a forţat uşa unui imobil pentru a putea pătrunde înăuntru.

Ce nu ştiau cei trei adolescenţi este faptul că în interiorul clădirii se afla un transformator electric care funcţiona în parametrii normali şi care i-a adus moartea minorului.

La scurt timp după ce au pătruns în imobil, băiatul de 15 a picat la pământ ca secerat, fiind electrocutat de transformatorul electric.

Prietenii său, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani, sub privirile cărora s-a prăbuşit minorul, au sunat imediat la numărul unic de urgebţă 112 pentru a cere ajutorul salvatorilor.

La scrut timp după apelul minorilor, poliţia şi ambulanţa au sosit la faţa locului, însă pentru băiatul electrocutat a fost prea târziu. Medicii ajunşi la locul tragediei nu au mai putut decât să constate decesul minorului de 15 ani.

În acest caz oamenii legii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut nenorocirea, dar şi ce căutau cei trei minori în jurul transformatorului electric.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro