FOTO / Un adolescent din București a rămas mutilat, după ce telefonul i-a explodat în buzunar. Familia cere despăgubiri uriașe

+3 click pentru
galerie

Telefonu unui băiat din București a explodat © Observator

Un adolescent din București a rămas mutilat, după ce telefonul pe care abia îl primise de la bunici i-a explodat în buzunar, scrie Observator. Scena de groază s-a desfășurat chiar la școală, într-o pauză, sub groaza colegilor care au fost martori la întâmplare. Acum, familia cere despăgubiri uriașe.

Incidentul s-a produs într-o clipită. În urma exploziei, lichidul din baterie a început să curgă, iar băiatul s-a ales cu arsuri de gradul 2 și 3 pe toată coapsa, piciorul stâng și la degete.

Alarma a fost dată de un coleg, care a văzut cum adolescentului îi iese fum din blugi. Pentru a-l scăpa de lichidul periculos, i-a dat pantalonii jos, iar diriginta a sunat imediat la Salvare.

Drept despăgubiri, părinții, care au depus și plângere la poliție, vor da în judecată operatorul de telefonie, pentru daune de un milion de euro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro