Un alt cadru medical infectat de COVID-19, în București! Cum a contactat virusul

Un alt cadru medical infectat de COVID-19, în București! Cum a contactat virusul © pixabay

După ce în Suceava mai multe cadre medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus deoarece ce au intrat în contact cu pacienții infectați, acum în București o altă asistentă a fost infectată cu COVID-19. 

La Spitalul de Urgență din Suceva mai mulți medici ce au intrat în contact cu pacienți de coronavirus se află acum în izolare, iar mai mulți au fost depistați pozitiv cu COVID-19. 

Același lucru se întamplă și la Spitalul Obregia din Capitală, acolo unde o persoană a fost depistată mai târziu cu noul coronavirus, iar peste 70 de cadre medicale se află acum în izolare.

Astăzi, tot în București un alt cadru medical a fost depistat cu COVID-19. Este vorba despre o asistentă de la o clinică privată care a intrat în contact cu o pacientă gravidă cu noul coronavirus.

Femeia însărcinată nu a anunțat de la început că a intrat în contact cu cineva, însă ulterior și-a adus aminte că a stat de vorbă cu o vecină care venise din Spania. Tânăra a intrat la rândul ei în contact cu mai mulți oameni, printre care și asistenta din București. 

Noul bilanț în România, 27 martie

Bilanțul în România crește pe zi ce trece, iar în doar 24 de ore de la ultimul bilant s-au înregistrat 263 de noi cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19.

Până în acest moment, 1292 de persoane au fost confirmate cu coronavirus, iar dintre acestea 115 au fost vindecate, iar 24 de persoane și-au pierdut viața. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro