Un alt protest din cauza coronavirusului! Localnicii din Viişoara ameninţă cu gesturi extreme: "Le dau foc și mă duc în temniță!"

+2 click pentru
galerie

Un alt protest din cauza coronavirusului! Localnicii din Viişoara ameninţă cu gesturi extreme: "Le dau foc și mă duc în temniță!" © captura video

Localnicii din Viişoara, Bistriţa Năsăud, ameninţă cu acţiuni fără precedent, după ce conducerea a decis amplasarea unor containere la doar câţiva metri de casele oamenilor, menite să îi găzduiască pe bolnavii suspecţi de coronavirus.

Localnicii nu vor bolnavi pe lângă case

Aceste măsuri îi nemulţumesc pe oamenii care au ieşit în stradă să îşi strige indignarea.

”Noi nu vrem oamenii aștia în carantină în Viișoara. Ne temem pentru că avem familie și copii. Dacă nu se rezolvă să ia astea de aici le dau foc! Le dau foc și mă duc la temniță!”, spune un bărbat.

"Aici a fost un poligon auto. Containerele sunt aici de doi ani de zile şi nimeni nu a avut treaă cu ele. Şi astăzi dintr-o dată, le-a şi pus, le-a şi legat la curent, le-a băgat apă, acum caută canalizare. (...) Oamenii nu sunt mulumiţi, pentru că sunt chiar la zece metri de blocuri.", a mai spus un bărbat supărat.

La faţa locului au venit şi echipaje ale Poliţiei, Jandarmeriei şi Poliţiei Locale pentru a menţine liniştea, dar şi pentru a calma spiritele.

Până la momentul actual, în judet sunt identificate 120 locuri de cazare pentru suspecții de coronavirus, iar 52 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro