Un avion Tarom, întors pe aeroportul din Bucureşti, după ce a fost lovit de fulger

Un avion Tarom, întors pe aeroportul din Bucureşti, după ce a fost lovit de fulger © Arhiva

A fost panică la bordul unui avion Tarom care se deplasa de la București la Bruxelles.

Un avion al companiei de zbor Taron a fost lovit de un fulger, la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul din Bucureşti. Imediat după incident, piloţii au fost nevoiţi să facă calea întoarsă pe aeroporul din Bucureşti, de unde decolaseră, conform Mediafax. 

Cursa Bucureşti-Bruxelles era programată pentru ora 19:40, însă la scurt timp de la decolare aeronava s-a întors pe aeroportul din Bucureşti, fiind lovită de un fulger. În urma acestui incident, piloţii, împreună cu controlorii de trafic aerian au hotărât că este mai sigur să se întoarcă pe aeroportul din Bucureşti.

Din fericire, avionul Tarom a aterizat în siguranţă, însă pasagerii au fost nevoiţi să debarce şi să aştepte foarte mult timp pentru o altă cursă. În cele din urmă, pasagerii s+au îmbarcat din nou, după două ore de aşteptare, ajungând cu bine la destinaţie. 

După aterizare, specialiştii din cadrul aeroportului au controlat aeronava pentru a stabili dacă după ce a fost lovită de fulger daca a fost sau nu afectată. Până în acest moment, avionul este oprit la sol pentru verificări suplimentare.

Cel mai probabil aeronava va putea fi pusă în funcţiune din nou chiar de luni. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro