Un băieţel a fost găsit mort în casa bunicii, în Mehedinţi! Colegii şi profesorii sunt în stare de şoc: "Un copil foarte bun"

+2 click pentru
galerie

Andrei a fost găsit mort în casă © mhalert.ro

Un copil a fost găsit mort în casa bunicii din Mehedinţi. Andrei a întârziat la şcoală şi nimeni nu îşi explica de ce, căci locuia peste stradă de institutul de învăţământ. 

Băiatul era în clasa a treia, iar bunica unui coleg a mers la el acasă pentru a vedea ce se petrece. L-a găsit în pat, fără suflare. Se pare că substanțele toxice degajate de sobă în spațiul închis au dus la intoxicarea micuțului. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost dus la necropsie pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt, potrivit observator.tv.

"Era un copil foarte deştept, foarte.... Venea şi scria teme cu nepoţelul meu, erau în aceeaşi clasă. Era culcat în pat, am strigat la el, nu mai răspundea. Am sărit gardul. Bunica lui dormea. Ea l-a crescut de mic. Un copil foarte bun, şi necăjit şi tot învăţa...", a declarat femeia care l-a găsit mort pe Andrei.

Andrei locuia doar cu bunica. Mama lui a plecat în Italia pentru a munci deoarece voia să îi ofere micuţului un trai mai bun. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro