Un bancomat a fost aruncat în aer la Sinaia. Hoţii sunt încă liberi. Care este prejudiciul

Un bancomat a fost aruncat în aer la Sinaia © Arhiva

Un alt bancomat a fost aruncat în aer. De data aceasta, incidentul a avut loc la Sinaia. O bandă de hoţi a pus ochii pe un bancomat şi l-a aruncat în aer, apoi vinovaţii s-au făcut nevăzuţi.

Evenimentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, mai exact la ora patru dimineaţa, la parterul unui hotel, acolo unde se afla bancomatul. Locaţia se află într-o zonă izolată a staţiunii, ceea ce a fost un lucru favorabil pentru hoţi.

Mascaţi, exact ca în filme, hoţii au dat lovitura prin metoda exploziei, apoi s-au făcut nevăzuţi în pădurea din apropierea hotelului.

Poliţiştii din Prahova fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul. În acelaşi timp, în încercarea de a îi găsi pe hoţi, oamenii legii verifică imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

"În această dimineață, în jurul orelor 4:00, am fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Sinaia, a avut loc o explozie la un bancomat amplasat lângă o unitate hotelieră. La acest moment, o echipă operativă efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, clarificării stării de fapt și identificării autorilor", transmite IPJ Prahova.

De asemenea, până în acest moment nu s-a aflat ce sumă au sustras hoţii din bancomat.

Încă două incidente asemănătoare au avut loc în doar două luni

Luna trecută un incident asemănător a avut loc în Arad. Acolo o bandă de hoţi a încercat să smulgă din perete un bancomat, însă planul de acasă nu s-a potrivit cu cel de la faţa locului.

Bărbaţii au încercat să smulgă bancomatul din perete, ajutându-se de propria maşină, legându-l cu mai multe chingi. Din nefericire pentru ei, planul nu a mers, fiind nevoiţi să abandoneze operaţiunea. Întregul incident a fost filmat de camerele de supraveghere.

De asemenea, în decembrie 2019 un atac similar cu cel din Sinaia a avut loc şi în Braşov. Poliţia nu a reuşit nici până acum să prindă hoţii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro