Caz şocant în Prahova. Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui ţigări

Caz şocant în Prahova. Un bărbat a murit în urma unui incendiu izbucnit din cauza unui ţigări © arhiva

Un bărbat a murit, duminică dimineaţa, în urma unui incendiu izbucnit din cauza unei ţigări. Locuinţa acestui a luat foc. 

 

Grav incendiu în judeţul Prahova. Un bărbat de 48 de ani şi-a pierdut viaţa duminică dimineaţă în jur de ora 4:30. Incendiu a izbucnit din cauza unei ţigări care a fost lăsată aprinsă, iar ulterior focul s-a extins către locuinţa bărbatului din localitatea Gura Vadului. 
Imediat a intervenit un echipaj de stingere, care l-a descoperit pe bărbat cu arsuri de gradul 3 şi 4. „În urma recunoaşterii, echipajul de pompieri a găsit un bărbat de 48 de ani, cu arsuri de gradul 3 şi 4 pe 30% suprafaţa corporală, care prezenta semne incompatibile cu viaţa”, au transmis reprezentanţii ISU, pentru mediafax.

Incendiu, marţi dimineaţă, în Floreşti

Un incendiu puternic a izbucnit marţi la un depozit din Cluj. Pompierii au fost alarmaţi încă de la prima oră a dimineţii cu privire la incendiul care a izbucnit la un depozit din localitatea clujeană Floreşti. Incendiul s-a produs la halele de lângă o reprezentanţă auto, de pe strada Avram Iancu.


facebook whatsapp twitter pinterest